Forskellen mellem firkantet rør og firkantet stål

Forfatter: Tianjin Yuantai Derun Steel Pipe Manufacturing Group

I. Firkantet stål

Firkantet stål refererer til et firkantet materiale varmvalset fra en firkantet barre eller et firkantet materiale trukket fra rundt stål gennem en koldtrækningsproces.Teoretisk vægt af firkantstål beregnes ved formlen: sidelængde Х sidelængde Х 0,00785 = kg/m.

firkantet stål
Q235-firkantstål

To, firkantet rør

Firkantet rør er et firkantet rør, mange slags materialer kan formes til et kvadratisk rørlegeme, de fleste firkantede rør er for det meste stålrør, efter udpakning, fladning, krølning, svejsning for at danne et rundt rør og derefter rullet fra runden rør i et firkantet rør og skær derefter i den ønskede længde.Normalt 50 stk pr. pakke.Firkantede rør er for det meste tilgængelige i store størrelser på lager, der spænder fra 10*10*0,5-1,5 til 1000*1000*10-60.Firkantede rør er opdelt istrukturelle firkantede rør, dekorative firkantede rør, konstruktion firkantede rør, mekaniske firkantede rør,osv. i henhold til deres applikationer.

Firkantrør er et navn for et firkantrør, som er et stålrør med samme sidelængde.Den er lavet af valset båndstål gennem en proces.

Forskellen mellem firkantet rør og firkantet stål

Tre, forskellen mellem firkantet rør og firkantet stål

Firkantet stål, massivt, hører til stangen.Generelt varmvalset og forarbejdet, dyb forarbejdning kan laves til rundstål, jordbolte osv. Bruges til at lave spor.

Firkantet rør, hult, hører til røret.Har generelt rund affasning, kvaliteten er meget lettere end firkantstål.Lille diameter er generelt koldvalset, stor diameter er generelt svejset sammen.Bruges til at lave strukturer.

For det fjerde har Yuantai Delun Steel Pipe Manufacturing Group 21 års erfaring i fremstilling af stålrør med så mange som 600 slags hovedprodukter.Hvis vi klassificerer dem efter svejsemetoden, kan de opdeles i følgende hovedkategorier.

  • Yuantai HFW stålrør
  • Yuantai SSAW stålrør
  • Yuantai LSAW stålrør
  • yuantai GI hule sektion
  • Yuantai ERW rør

 


Indlægstid: 28. december 2022