Historia Yuantai

janar 1993

Anëtarët kryesorë të ekipit të grupit Yuantai Derun filluan punën teknike në fabrikën e tubave Tianjin Daqiuzhuang.

qershor 2002

Tianjin Yuantai Industry & Trade Co., Ltd. u themelua, e specializuar në tub çeliku të zbrazët katror, ​​drejtkëndor, tub katror të salduar me saldim të galvanizuar (të galvanizuar me zhytje të nxehtë), kapitali i regjistruar është 10 milionë USD.

maj 2004

Është themeluar një nga degët e Yuantai Tangshan Lituo Steel Tube Co., Ltd., e specializuar në tubacionin e zbrazët të salduar drejtkëndor katror dhe drejtkëndor.,Kapitali i regjistruar është 10 milionë USD.

Prill 2005

Yuantai Steel Square Pipe Co Ltd. u krijua, e specializuar në saldimin katror të tubit të zbrazët prej çeliku dhe tubit të galvanizuar, i regjistruar është 2 milion USD.

mars 2010

Kompania tregtare tregtare Tianjin Yuantai Runxiang u krijua, e specializuar në tregtinë e çelikut me shirita, agjent tubash të galvanizuar, etj., Kapitali i regjistruar është 2 milion USD.

mars 2010

U krijua zyrtarisht grupi i prodhimit të tubave Tianjin Yuantai Derun Co. Ltd., duke shënuar se prodhimi i tubit të zi me saldim me frekuencë të lartë, i galvanizuar, tub i salduar spirale, logjistika e tubave dhe tregtia e tubave si një nga ndërmarrjet e përbashkëta në shkallë të gjerë grupi Yuantai Derun u krijua zyrtarisht, kapitali i regjistruar i grupit është 20 milionë USD.

mars 2010

Tianjin Yuantai Derun Investment Co., Ltd. u krijua zyrtarisht, e specializuar në zinxhirin e industrisë së tubave të çelikut, bashkimet dhe blerjet e industrisë së ulët dhe zhvillimin e pasurive të paluajtshme industriale, kapitali i regjistruar është 2 milion USD.

gusht 2013

Është themeluar kompania e prodhimit të tubave Tianjin Derun Runfeng Co. Ltd., e specializuar në biznesin e përpunimit të galvanizuar të nxehtë (galvanizimi i nxehtë), kapitali i regjistruar është 8 milionë USD.

mars 2015

U krijua Tianjin Yuantai Yuanda Tubi izolues kundër korrozionit Co., Ltd., i specializuar në prodhimin dhe shitjet e tubave të salduar me spirale, kapitali i regjistruar është 2 milion USD.

gusht 2015

Tangshan Yuantai Derun Pipe Co., Ltd. u krijua, e specializuar në shiritat e çelikut, tregtinë e tubave të çelikut, kapitali i regjistruar është 1 milion USD.

mars 2016

Tianjin Yuantai Derun International Trade Co., Ltd u krijua, kryesisht e angazhuar në biznesin ndërkombëtar të importit dhe eksportit për Yuantai Group, kapitali i regjistruar është 2 milion USD.