丨 Na Kontaktoni

logo

源 制造

TIANJN YUANTAI DERUN PIPE PRODHIMTARE GROUP CO. LTD

 • Poal Zhao menaxher i përgjithshëm

  WhatsApp 86 +8613682051821

  Skype 86 +8613682051821

  Wechat: zp88668

  Pyetja: 50319356

  E-mail: sales@ytdrgg.com

 • Shitjet e Znj. Ivy Zhang

  WhatsApp 86 +8617702246582

  Skype:+8617702246582

  Wechat: ivykiss7

  QQ: 2878109034

  E-mail: sales2@ytdrgg.com

 • Znj.Alice: shitjet

  Celulari: +8615102284238

  WhatsApp 86 +8615102284238

  Skype 86 +8615102284238

  Wechat: alice133042

  Pyetja: 1873935047

  E-mail: alice@ytdrgg.com

Ju lutemi na dërgoni mesazhin tuaj
Ne do t'ju marrim një vlerësim të shpejtë falas dhe do të caktojmë punën tuaj në ditën dhe kohën që funksionon më mirë për ju.