Video

tub çeliku të galvanizuar të rrumbullakët të nxehtë

fabrika e tubave spirale | prodhuesi | furnizuesi yuantaiderun

Procesi i prodhimit të spirales GI

stoku i tubave të galvanizuar drejtkëndëshe

Produktet e tubave LSAW

tuba të galvanizuar që prodhojnë

produkte tubi çeliku inox

PPGI COIL BLUE Në prodhim

oem PPGI COIL BLUE Në prodhim

si po prodhojnë tubat LSAW

Tub pa damar

Mur i trashë tub drejtkëndor katror

odm PPGI COIL BLUE Në prodhim

Spiralja PPGI COLOR e personalizuar Në prodhim

Linja e prodhimit të shiritit prej çeliku inox

Prodhimet e spirales GI

Tub katror dhe drejtkëndor me kënd të drejtë 90 gradë po prodhojnë

Tub çeliku tetëkëndësh

video me tuba me formë të veçantë video me tuba me formë të veçantë

Dreamndërr e madhe, kohë e mrekullueshme! -Grupi YuantaiDerun-fabrika më e madhe e tubit katror drejtkëndor në Kinë

Yuantedrun 5 milion ton projekti i tubit të momentit katror Do të ndërtojë tubin më të madh të momentit katror

Fabrika e tubave ERW yuantaiderun

PPGI COIL RED

PPGI COIL BLUE Në prodhim

tuba të naftës tuba OTCG tuba fabrikë

API 5CT tub PUP JOINT

Shtresë bashkimi tubash Api 5ct

Steelstrip uncoiling-A doni të dini procesin e parë të prodhimit të tubave prej çeliku?

Kjo video është posaçërisht për klientët në Spanjë

historia e markës së grupit të çelikut YuantaiDerun