Tabung baja sudut 90 derajat tengen lan tabung persegi dowo

Katrangan singkat:

Kauntungan:
1. Kualitas purna jual 100% lan jaminan jumlah.
2. Manajer sales profesional kanthi cepet mangsuli sajrone 24 jam.
3. Simpenan Gedhe kanggo ukuran biasa.
4. Sampel gratis 20cm kualitas tinggi.
5. Kapabilitas ngasilake lan aliran modal sing kuwat.

  • Merek: YuantaiDerun
  • Papan Asal: Tianjin, China
  • Alloy Utawa Ora: Non-Alloy
  • Pipa Khusus: Pipa Tembok Kandel
  • Standar: ASTM A500, ASTM A501, BS 1387, EN10219, EN10210, ASTM A53, JIS G3466, GB / T9711, GB / T3094, GB / T3091, GB / T6728
  • Sertifikasi: CE, BV, BC1, ISO9001, JIS G3466, EN10210, EN10219, ASTM A53, ASTM A500, ASTM A501, GB / T9711, EPD & PHD
  • Toleransi: ± 10% utawa kaya sing dibutuhake
  • Wangun: Alun-alun. Rectangular
  • Aplikasi: Pipa Struktur
  • Kekandelan: 2mm-40mm
  • Kelas: Gr.A, Gr.B, Gr.C, S235, S355, S420, S460, Q195, Q235, Q355
  • Lumahing: Syarat Pelanggan
  • OD (diameter njaba): 10 * 10mm-600 * 400mm
  • derajat sudut: 0 °
  • Detail Produk

    KAWAL KUALITAS

    VIDEO sing gegandhengan

    FEED BALIK

    Tag Produk

    Yuantaiderun uga ngasilake pipa baja bentuk khusus kayata pipa sudut tengen, pipa trapezoidal lan pipa segi wolu. Pelanggan anyar lan lawas olèh konsultasi, ninggalake pesen lan ngunjungi pabrik.
    Situs web resmi kita: www.ytdrintl.com
    Facebook: https://www.facebook.com/Tianjin-Yuantai-Derun-steel-109782188008237
    youtube :https://www.youtube.com/channel/UCbucOwXhsWCtfEOfOsA6NaQ
    E-mail: sales @ ytdrgg.com
    LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/13283330/
    Twitter: https://twitter.com/PaulZha78796758
    ins :https://www.instagram.com/yuantaiderunsteel/
    whatsAPP : 8613682051821

     

    Barang regane
    standar EN10219, EN10210, ASTM A53, JIS G3466, ASTM A500, ASTM A501, ASTM A106, GB / T3094, GB / T3091
    sasmita Q195, Q235, Q345, Gr.A, Gr.B, Gr.C, S235, S355, S420, S460
    Kandel 2 mm - 40 mm
    Ukurane 10 * 10-600 * 400mm
    Bentuk Bagean Kothak lan persegi panjang utawa kaya sing dibutuhake
    Lamaran Pipa Struktur, Tembok Tirai
    Pipa Khusus Pipa Tembok Kandel
    Paduan Utawa Ora Non-campuran
    Toleransi ± 10% kaya sing dibutuhake
    Jinis khusus Tabung
    Lumahing Syarat Pelanggan
    Wangun Alun-alun Rectangular utawa kaya sing dibutuhake

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Perusahaan penting banget kanggo kualitas produk, invests akeh investasi ing wiwitan peralatan canggih lan profesional, lan kabeh bisa nyukupi kabutuhan pelanggan ing omah lan ing luar negeri.
    Konten kasebut bisa dipérang dadi: komposisi kimia, kekuatan ngasilake, kekuatan tarik, properti pengaruh, lsp.
    Sanalika, perusahaan uga bisa nindakake deteksi cacat on-line lan anil lan proses perawatan panas liyane miturut kabutuhan pelanggan.

    < lite-youtube videoid=”f_LZLpWe8hM”></lite-youtube>

    https://www.ytdrintl.com/

    E-mail: sales@ytdrgg.com

    Tianjin YuantaiDerun Steel Tube Manufacturing Group Co., Ltd. minangka pabrik pipa baja sing disertifikasi dening EN / ASTM / JIS sing spesialisasine ing produksi lan ekspor kabeh jinis pipa persegi panjang persegi, pipa galvanis, pipa las ERW, pipa spiral, gandheng busur sing dilebokake pipa, pipa lurus, pipa mulus, koil baja dilapisi warna, koil baja galvanis lan produk baja liyane. Kanthi transportasi sing trep, jarak 190 kilometer saka Bandara Internasional Ibu Kota Beijing lan 80 kilometer saka Tianjin Xingang.

    Whatsapp: +8613682051821

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    • ACS-1
    • cnECKelompok-1
    • cnmnimetalcorporation-1
    • crcc-1
    • cscec-1
    • csg-1
    • cssc-1
    • daewoo-1
    • dfac-1
    • duoweiuniongroup-1
    • Flúor-1
    • struktur baja hangxiao-1
    • samsung-1
    • sembcorp-1
    • sinomach-1
    • SKANSKA-1
    • snptc-1
    • strabag-1
    • TECHnip-1
    • vinci-1
    • zpmc-1
    • sanyo-1
    • bifinger-1
    • logo bechtel-1-logo