丨 Program Kanggo Keuntungan Umum

Apik banget babagan kesejahteraan masarakat, kanggo menehi bali menyang masyarakat

Sajrone pirang-pirang taun, YuantaiDerun nyedhiyakake tanggung jawab sosial lan tunjangan ekonomi ing posisi sing padha. Nalika nggawe nilai perusahaan, dheweke wis melu aktif ing macem-macem kegiatan amal lan kesejahteraan masyarakat. Pipa Juncheng bakal ndhukung usaha kesejahteraan masyarakat kanthi tumindak praktis salaras karo konsep "semangat babagan kesejahteraan masyarakat lan menehi bali menyang masyarakat" lan menehi kontribusi kanggo promosi usulan kesejahteraan masyarakat!

20210709153835

Klompok Yuantai Derun ngedegake lan ngluncurake organisasi nirlaba, pangembangan industri manajemen momen Fang lan aliansi inovasi koperasi, sing nyedhiyakake dhukungan finansial kanggo aliansi kasebut kanthi gratis.

dsafsd
csdf

Klompok Yuantai Derun melu kegiatan donasi buku "katresnan kanggo siswa, pengabdian tanpa pamrih" lokal

cdsfsd

Segmen kegiatan amal amal kelompok Yuantai Derun ing China

2

Presiden Gao, ketua klompok Yuantai Derun, nampa penghargaan pemerintah kanggo sertifikat kehormatan amal