Service Layanan Cepet

Komitmen nyedhiyakake produk lan layanan sing apik banget kanggo pangguna pipa baja.

Kamenangan cilik ana ing kawicaksanan lan kamulyan sing gedhe. Kahanan donya saya owah, lan proses integrasi ekonomi global nggawa kesempatan lan kemakmuran anyar. Kemakmuran negara kasebut ora bisa dipisahake saka gaweyan sing angel lan apik banget para pencipta, lan era anyar kasebut mbutuhake wirausaha. Nalika ngadhepi kesempatan, kita kudu padha ngadhepi tantangan anyar. Wong Yuantai wis siyap lan siyap.

Tanggepan cepet 1,30 menit
2. Menehi solusi sajrone 3 jam
3. Nyedhiyakake layanan tulus
4.Nambah pengalaman panganggo

Kanggo ngringkes, kita gelem menehi dhukungan lan layanan kanggo para pelanggan lan panyedhiya proyek

service-pic-yuantaiderun-1

① Jaminan Mutu

PRODUK YUANTAIDERUN duwe laporan pamriksa kualitas saka pihak katelu sing berwibawa. Kita janji sadurunge barang metu saka pabrik, bakal ana personel inspeksi kualitas profesional kanggo nindakake inspeksi bahan, spesifikasi, lsp., Lan njupuk gambar lan arsip; Sajrone proses transportasi kargo, pelanggan bisa nglacak lan takon babagan kemajuan logistik;

kita njamin bobote barang sing dikirim kudu sesuai karo sing ana ing kontrak.

② Jaminan Pengiriman

Sawise kontrak ditandatangani lan pambayaran rampung, kita yakin manawa pangiriman bakal 100% miturut kontrak kajaba force majeure (bencana alam, kabijakan nasional, lsp).

7183156

 Jaminan Kinerja

Bahan pipa baja dhewe duwe ciri fluktuasi rega cepet. Yen pambayaran rampung sajrone 24 jam sawise mlebu kontrak,

kita janji ora bakal mbatalake pesenan ora preduli rega pasar munggah utawa mudhun, kepatuhan 100%.

 Protectio Pembayaran n

7183177

TT: Setoran 30% + 70% tumrap salinan B / L

7183178

LC: 100% L / C sing ora bisa dibalekake maneh nalika dideleng

Yuantai-industri-lan

Service Layanan Integrasi

Saka produk bermutu sing nyedhiyakake inspeksi kualitas teknis profesional kanggo produk sing dipesen; saka produksi nganti barang pangiriman menyang port loading, lan saka barang sing dipasang ing kapal nganti tekan tujuan, kita nyedhiyakake layanan sistematis lan berkualitas ing proses kasebut kanggo ngirit biaya lan energi kanggo para pelanggan lan ora kuwatir.

Services Layanan Pangolahan Khusus

Miturut panjaluk khusus, pangolahan, pangaturan dhewe, kemasan, transportasi, kanggo katenangan ati.

Jaminan kinerja: Yen pembayaran rampung sajrone 24 jam sawise tondo asto kontrak, kita janji ora bakal mbatalake pesanan sanajan rega pasar fluktuasi, kepatuhan 100%.

GaransiSawise kontrak ditandatangani lan pambayaran rampung, kita yakin manawa pangiriman bakal 100% miturut kontrak kajaba force majeure (bencana alam, kabijakan nasional, lsp).