sing YuanTaiDeRun

Mbangun merek GLOBAL abad-lawas

Tianjin Yuantai Derun Steel Pipe Manufacturing Group Co., Ltd., diadegaké ing Maret 2002 lan stemmed saka Tianjin Yuantai Industrial lan Trading Co., Ltd, dumunung ing paling gedhe pipo-manufaktur base-Daqiuzhuang industri zona ing Jinghai Tianjin kang cedhak. menyang China National Highway 104 lan 205 lan mung 40 km adoh saka Pelabuhan Tianjin Xingang.Lokasi geografis sing apik banget ndhukung transportasi darat lan darat.

  • 2002

    YuanTaiDeRun dibangun ing taun 2002

  • 500produsen

    500 manufaktur paling dhuwur ing China

  • 10 yuta ton

    Kapasitas produksi luwih saka 10 yuta ton

Apa milih kita
500
500 manufaktur paling dhuwur ing China
21
21 taun pengalaman manufaktur pipa baja
1
Salah sawijining perancang standar nasional
1
Perusahaan manufaktur tabung persegi lan persegi dowo paling gedhe

BASE PRODUKSI

Saliyane kantor pusat ing Tianjin, ana akeh anak perusahaan lan cabang ing Tangshan lan papan liyane.

  • DUBAI EXPO 2020

    DUBAI EXPO 2020

    Dibangun ing luwih saka 11 yuta meter persegi tanah berkualitas tinggi, villa Dubai duwe macem-macem lanskap lan kebon, trotoar sing berliku lan area umum sing wiyar.Renaissance ing jantung kutha, blok Dubai Hills Estate dirancang kanthi elegan kanggo ngubengi lapangan golf juara 18 bolongan.

  • BANDARA KUWAIT

    BANDARA KUWAIT

    Bandara Internasional Kuwait iku sawijining bandara sing dumunung ing Farwaniya, Kuwait, 15,5 km (9,6 mil) kidul kutha Kuwait, jembaré 37,7 kilometer persegi (14,6 mil persegi).Iki minangka pusat maskapai Al Jazeera lan Kuwait.

  • DUBAI HILL

    DUBAI HILL

    Dubai Hills Estate minangka salah sawijining pangembangan anyar sing paling apik ing Dubai.Dumunung ing antarane rong dalan utama Al Khail Road lan Mohammed Bin Zayed Road, Dubai Hills Estate minangka pangembangan omah lan gaya urip sing akeh sing kalebu vila, apartemen lan omah kutha.Iki minangka tahap pertama ing proyek Mohammed Bin Rashid City sing gedhe-gedhe, sing entuk julukan 'kutha ing sawijining kutha' amarga ruang lingkup pembangunan.

  • MESIR KAIRO CBD

    MESIR KAIRO CBD

    Ibukutha administratif anyar Mesir dumunung 45km ing sisih wétan Kairo ing dalan menyang kutha pelabuhan Suez.Proyek kasebut mesthine nawakake ewu proyek lan ngrangsang ekonomi.Nalika rampung ibukutha anyar samesthine kanggo nampung populasi 5 yuta wong sing ngrampungake masalah kemacetan kronis ing ibukutha Kairo saiki.Ing ngisor iki minangka garis wektu proyek ibukutha administratif anyar Mesir lan kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan proyek kasebut wiwit wiwitan nganti saiki.

  • Omah Ijo MESIR

    Omah Ijo MESIR

    Proyek mega griya ijo sing ditindakake dening pamrentah Mesir minangka lompatan kualitatif ing sejarah pertanian ing negara kasebut amarga bakal dadi peran utama kanggo nggayuh keamanan pangan kanggo negara Arab sing paling padhet, ujare ahli Mesir.

Njaluk QUOTE

We are Profesional

Insinyur

Kanthi teknologi sing kuwat, pusat riset lan pangembangan

Kita Dipercaya

Kualitas

90 dina Quality Garansi sawise barang rawuh

We are Expert

Pengalaman

20 taun pengalaman ing manufaktur pipa baja skala gedhe

Kita bakal menehi penawaran cepet gratis lan jadwal proyek sampeyan ing dina lan wektu sing paling apik kanggo sampeyan.