Sapa YuanTaiDeRun

MEMBANGUNE JENENG TENGAH GLOBAL

Tianjin Yuantai Derun Pipe Manufacturing Group Co., Ltd., didegaké ing wulan Maret 2002 lan asale saka Tianjin Yuantai Industrial and Trading Co., Ltd, dununge ana ing basis pabrikan pipa — zona industri Daqiuzhuang ing Jinghai Tianjin sing cedhak karo China National Highway 104 lan 205 lan jaraké mung 40 km saka Pelabuhan Tianjin Xingang. Lokasi geografis sing apik ndhukung kenyamanan transportasi darat lan daratan.

  • 2002

    YuanTaiDeRun dibangun ing taun 2002

  • 500 pabrikan

    500 produsen top China

  • 5 yuta ton

    Kapasitas produksi luwih saka 5 yuta ton

  • TUBE STEEL SQUARE & RECTANGULAR

    TUBE STEEL SQUARE & RECTANGULAR

  • Pipa WELDED ERW

    Pipa WELDED ERW

  • PIPI GALVANIZED

    PIPI GALVANIZED

  • TUBE SPIRAL

    TUBE SPIRAL

  • PIPE LSAW

    PIPE LSAW

  • Pipa SEAMLESS

    Pipa SEAMLESS

  • Koil PPGI

    Koil PPGI

  • GI COIL

    GI COIL

  • STAINLESS STEEL TUBE / COIL

    STAINLESS STEEL TUBE / COIL

  • LINE PIPE & OCTG

    LINE PIPE & OCTG

Napa milih kita
500
500 produsen top China
20
20 taun pengalaman produksi pipa baja
1
Salah sawijining penyusun standar nasional
1
Perusahaan manufaktur tabung persegi panjang lan persegi dawane
  • Jembatan Hong Kong-Zhuhai-Macao

    Jembatan Hong Kong-Zhuhai-Macao

    Hong Kong Zhuhai Macao Bridge minangka proyek jembatan lan trowongan sing nyambungake Hong Kong, Zhuhai lan Macao ing China. Dununge ana ing laladan segara Lingdingyang ing Muara Kali Mutiara ing Provinsi Guangdong. Iki minangka bagean ring sisih kidul dalan dering sing ana ing wilayah Delta Sungai Mutiara.

  • Stadion Sarang Manuk

    Stadion Sarang Manuk

    Stadion Nasional (Sarang Burung) dununge ana ing sisih kidul wilayah tengah Taman Olimpiade Beijing. Iki minangka stadion utama Olimpiade Beijing 2008. Jembar 20,4 hektar lan bisa nampung 91.000 penonton. Sawise Olimpiade, bangunan kasebut dadi bangunan olahraga lan warisan Olimpiade sing penting ing Beijing.

  • Kubus Banyu

    Kubus Banyu

    Pusat Renang Nasional, uga dikenal kanthi jeneng "Water Cube" lan "ice cube", dununge ana ing Taman Olimpiade Beijing. Iki minangka natatorium utama dibangun dening Beijing kanggo Olimpiade Musim Panas 2008 lan salah sawijining bangunan penting ing Olimpiade Beijing 2008

  • Bandara HK

    Bandara HK

    Bandara Hong Kong, dununge ing Chek Lap Kok, Pulo Lantau, Hong Kong, China, 34 km adoh saka wilayah kutha, minangka bandara sipil internasional 4f. Iki minangka salah sawijining bandara paling sibuk ing donya. Luwih saka 100 maskapai sing makarya ing kene, rangking nomer lima ing volume lalu lintas penumpang lan nomer siji ing angkutan kargo sajrone 18 taun suwene

  • Teater Nasional

    Teater Nasional

    National Grand Theatre of China minangka salah sawijining "Nembelas pemandangan Beijing" sing anyar. Dununge ana ing sisih kulon Alun-alun Tiananmen lan sisih kulon Aula Agung masarakat ing tengah Beijing. Iki kasusun saka bangunan utama, koridor ing jero banyu, parkiran ngisor lemah, danau gawean lan papan ijo ing sisih lor lan kidul.

  • DUBAI EXPO 2020

    DUBAI EXPO 2020

    Villa ing Dubai dibangun kanthi luwih saka 11 yuta meter persegi, villa Dubai duwe macem-macem lanskap lan kebon, trotoar sing nduwurke tumpukan, lan area umum sing jembar. Renaissance ing tengah kutha, blok perbukitan Dubai dirancang kanthi elegan kanggo ngubengi lapangan golf juara 18 bolongan

  • AIRPORT KUWAIT

    AIRPORT KUWAIT

    Bandara Internasional Kuwait minangka bandara sing dununge ana ing Farwaniya, Kuwait, 15,5 km (9.6 mil) sisih kidul Kutha Kuwait, jembar 37,7 kilometer persegi (14,6 mil persegi). Minangka pusat maskapai penerbangan Al Jazeera lan Kuwait.

  • Pakurmatan Cina

    Pakurmatan Cina

    Menara CITIC Beijing, uga dikenal kanthi jeneng Zhongguo Zun, minangka bangunan markas China CITIC Group. Dumunung ing blok z15, area inti distrik bisnis pusat. Kanthi dhuwur total 528 meter, 108 jubin ing ndhuwur lemah lan 7 lantai ing ngisor lemah, bisa nampung 12000 wong nyambut gawe, kanthi area konstruksi 437000 meter persegi. Penampilan arsitektur dirancang kanggo niru kapal ritual kuno "Zun". Ing njero, ana elevator jumplift pertama ing donya kanthi dhuwur luwih saka 500 meter, sing diarani "sepuluh bangunan kontemporer paling dhuwur ing China".

  • PEMBANGUNAN GOOGLE SINGAPURA

    PEMBANGUNAN GOOGLE SINGAPURA

    Iki bakal dadi pusat data kaping telu raksasa teknologi ing Singapura lan bakal ana ing Jurong West cedhak dalan saka rong bangunan liyane.

  • DUBAI HILL

    DUBAI HILL

    Dubai Hills Estate minangka salah sawijining pangembangan anyar sing paling apik ing Dubai. Dumunung ing antarane rong dalan gedhe ing Al Khail Road lan Mohammed Bin Zayed Road, Dubai Hills Estate minangka pangembangan perumahan lan gaya urip sing akeh kalebu vila, apartemen mewah lan omah kutha. Iki minangka tahap kaping pisanan ing proyek Mohammed Bin Rashid City sing gedhe banget, sing cocog kanthi entuk moniker 'kutha ing sawijining kutha' amarga jembar pangembangan kasebut.

  • EGYPT CAIRO CBD

    EGYPT CAIRO CBD

    Ibukutha administratif anyar Mesir dununge 45km sisih wétan Kairo nalika plabuhan Kutha Suez. Proyek kasebut mesthine bakal nawakake ewonan proyek lan stimulasi ekonomi. Yen wis rampung, ibukutha anyar bakal bisa nampung pedunung 5 yuta wong sing ngrampungake masalah kemacetan kronis ing Kairo saiki. Ing ngisor iki minangka timeline proyek modal administratif anyar Mesir lan kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan proyek kasebut wiwit wiwitan nganti saiki.

  • RUMAH GREEN EGYPT

    RUMAH GREEN EGYPT

    Proyek mega omah kaca sing dileksanakake dening pamrentah Mesir minangka kabijakan kualitatif ing sejarah pertanian ing negara kasebut amarga bakal duwe peran penting kanggo nggayuh keamanan pangan kanggo negara Arab sing paling padhet, ujare ahli Mesir.

Panjaluk QUOTE

Kita Profesional

Insinyur

Kanthi pusat teknologi, riset lan pangembangan sing kuat

Kita dipercaya

Kualitas

Jaminan Kualitas 90 dina sawise tekane barang

We are Ahli

Pengalaman

Pengalaman 20 taun ing pabrik pipa baja skala gedhe

Kita bakal menehi penawaran gratis kanthi cepet lan gawe jadwal tugas sampeyan ing dina lan wektu sing paling cocog kanggo sampeyan.