Ayo, HENAN

henan, ayoBubar iki, Provinsi Henan kena udan deres kanthi skala gedhe, lan Zhengzhou lan papan-papan liyane wis ngalami badai udan deres. Udan saben dina ing sawetara stasiun pengamatan meteorologi nasional ngilangi nilai ekstrim wiwit cathetan meteorologi diwiwiti.
Saiki, sawetara pasukan penyelamat sing nylametake, penyelamat isih ditindakake.

Observatorium meteorologi Henan nerbitake tandha abang amarga udan deres

Jam 7:50 Rebo, stasiun meteorologi Provinsi henan terus ngetokake peringatan abang badai: udan ing anyang, Hebi, Xinxiang, Anyang, Xinxiang, Jiaozuo, Pingdingshan wis tekan luwih saka 50 milimeter. Kaajab yen ing telung jam sabanjure, presipitasi ing anyang, Hebi, Xinxiang, Jiaozuo, Pingdingshan bakal terus, presipitasi kumulatif bakal tekan luwih saka 100 milimeter.

Informasi liyane babagan kita:
sales@ytdrgg.com    www.ytdrintl.com whatsapp: +8613682051821

Sugeng rawuh ing pabrik kami ing Daqiuzhuang, Tianjin, China.


Wektu kiriman: Jul-22-2021