Sefulu faapaologa sili ona matagofie i le lalolagi

O le faapaologa o le fale aupito itiiti lea e mafai ona vaaia i soo se mea o lo tatou olaga;Pe o le arbor i le paka, o le faapaologa maa i le malumalu Buddhist, po o le faapaologa laupapa i totonu o le togalaau, o le faapaologa o se sui fale malosi ma umi o le malutaga mai matagi ma timuga.O le a la se mea e mafai ona faʻafouina mo lenei fale aupito itiiti?Ua filifilia e le Wallpaper magazine le 10 o fale sili ona matagofie ma aoga i le lalolagi;O nei tama'i fale o ni nofoaga fa'ata'ita'i lelei tele mo tufuga e fa'ata'ita'i ai ni manatu fou po'o ni mea.O fa'amatalaga nei o fa'ato'aga sili e 10 i le lalolagi.

1. Avanoa lautele

Avanoa lautele-1
Avanoa-lautele-2

Faʻamatalaga a Xiao Bian: O le faʻaogaina o fausaga uʻamea e mafai ona vaʻaia i soo se mea i lenei mamanu.O le pa uamea mamanu fausaga fausaga e faia ifaagaau faatafafa faatafafa, ma le fausaga uamea lagolago tafatolu ua faia ipaipa uamea lapotopoto, e tatau ona fai atu e lelei tele le mamanu!

O loʻo i Yantai, Shandong Province.O lenei fale fou o loʻo tu i luga o le Guangren Road, o se poloka faʻasolopito ma aganuu i Yantai.Faatasi ai ma lona fausaga matagofie ma le mama, e tosina ai tagatanuu e suʻesuʻe nofoaga lata ane.O le fale atoa o loʻo fausia i modules, ma o le autu o le fale o loʻo faʻapipiʻiina i faʻamaufaʻailoga tafatolu, e faʻalautele ma susulu ai le avanoa i totonu.O le ipu feaveai i le pito i lalo e aofia ai se RV e tolu-uila ma uili, lea e mafai ona siitia atu i isi vaega o le aai e pei o se satelite e faʻaalia ai gaioiga.

2. faapaologa vai

Fale-vai-tele-1
Fale-vai-tele-2

"Liquid Pavilion" i Porto, Potukale "Na mamanuina ma fausia e depA Architects. O le puipui pito i fafo na fausia i se faʻata e faʻapipiʻi ai le fale ma le siosiomaga o loʻo siomia ai e pei o se vai. fale fa'aaliga fa'atuina se sootaga tuusa'o ma le si'osi'omaga ma avea ma tapoleni o lona talaaga. faapaologa vai, e leai se puipui sima ma soʻo se teuteuga e aumaia ai se siosiomaga laʻititi i le faapaologa atoa ma faʻaaogaina o se avanoa mo tusiata O Peixe ma Jonathan de Andrade e faʻaalia ai galuega vitio.

3. Faleoloa o Martell

Martell-Pavilion-3-1
Martell-Pavilion-3-2

O le Martell Foundation lauiloa o loʻo i Cognac, Farani.I le avea ai o se taʻutaʻua uaina mai fafo o loʻo i totonu o le lalolagi-taʻutaʻua eria e gaosia ai vine, o Martell Pavilion, lea e faʻaalia ai le aganuu a Martell Winery, na mamanuina ma fausia e SelgasCano, o se duo tusiata Sipaniolo.O le 1300 mita faatafafa lenei fale gaogao e fausia ai se labyrinth-pei o se fala i le va o le 18th-century cell phone ma le amataga o le 20th-century decorative gatehouse.E ono vaiaso na alu ai.Na fa'amoemoe le tusiata o lenei vaega o fale fe'avea'i e mafai ona fa'atusalia se osofa'iga a malosiaga fa'alenatura, malepe le va'aiga faufale fa'aleaganu'u masani, ma fa'atupuina se fa'atusatusaga tele ma fale maopoopo o lo'o siomia ai.

4. Faleoloa Papa

Papa-Pavilion-4-1
Papa-Pavilion-4-2

O le faapaologa papa i Milan, Italia, e sau mai le felagolagomaʻi o tuaoi i le va o le fale faufale ShoP ma le inisinia Metalsigma Tunesi.Ua fa'aputuina e le faleoloa le 1670 paipa omea fa'ai'ila i totonu o tu'ufa'atasiga pei o fagufa'atasi e tolu ma fa'apena ai le fale atoa i sitaili fa'aonaponei ma fa'aleaganu'u meli.O foliga kulimi o le Rock Pavilion e fausia ai se tu'ufa'atasiga fa'atasi ma lona fa'ata'ita'iga masani masani.

5. Fa'apaoloa Glacier

Glacier-Pavilion-5-1
Glacier-Pavilion-5-2

O le Glacier Pavilion i le laumua o Latvia na mamanuina e Didzis Jaunzems Architecture.Ua taumafai le au tusiata e fai se fesili e ala i lenei galuega: Pe mafai e le lalolagi faafoliga ona suia atoatoa le natura?I aso nei, pe a mafai e tagata ona vavalo, auʻiliʻili ma toe gaosia le laufanua faʻanatura, o lenei fale faʻaaliga e faʻaogaina ai le plexiglass malulu ma faʻapipiʻiina i totonu o le LED e fatu ai se aafiaga malulu masani;Ae ui i lea, o lenei fale atoa na faia e tagata e toe mafaufau ai tagata i le eseesega ma le taua i le va o le natura ma le tagata.

6. Moli

Fale-malamalama-6-1
Fale-malamalama-6-2

O le tusiata o Ben van Berkel, UNStudio, ma MDT-tex na fausia faatasi lenei fale faapaologa e taʻua o le "moila moli" i Amsterdam, Netherlands;O lenei fale fa'atusa e faia i tapoleni e tu'u ma le loto i ai se fa'amalama e mafai ona fa'aalia ai moli o le LED, ina ia maua ai e le fale atoa se moli malūlū ma faasolosolo malie.

7. Faanofofale

Faanofo-fale-7-1
Faanofo-fale-7-2

O le Iunivesite o Ryerson i Toronto, Kanata, na fausia se "nofoaga faamoega" felanulanuai mo le Tauvaga Faavaomalo Faavaomalo o Winter Station.Talu ai o le tauvaga e faia i Toronto Beach i tausaga taʻitasi, o le autu o le tauvaga i le 2018 o le "faʻalavelave";E fa'aalia e nei faapaologa le lanu ma le fatufatua'i e ala i "selau" fa'apitoa, ma o feso'ota'iga felanulanua'i ua fausia ai lenei faapaologa teuteu e pei o se ofaga o se manulele.

8. Fale Fale Laau

Fale-laau-fale-8-1
Fale-laau-fale-8-2

O le Studio Kyson, o se fale faufale i Lonetona, na fausia lenei faapaologa atamai mo le faʻamoemoe e suʻesuʻe mataupu faavae faʻataʻitaʻi masani (e pei o fomu, faʻamalama malamalama ma le fausaga o luga o le fale).O le faapaologa e pei o se fale laau natia i totonu o le vaomatua, lea e fausia ai se eseesega matagofie ma le siʻosiʻomaga o loʻo siomia ai i le va o le tino ma le faʻaʻoleʻole, pogisa ma le malamalama, talatala anamua ma faʻata lamolemole.

9. Renzo Piano Memorial Pavilion

Renzopiano-Memorial-Pavilion-9-1
Renzopiano-Memorial-Pavilion-9-2

O le tusiata lauiloa Italia Renzo Piano na fausia se fale faapaologa ma se fausaga folau i Provence, Farani.O le faapaologa e aofia ai se taualuga malosi, lea e ofoofogia ona o lona latalata i le eleele.O le fale atoa o loʻo faʻaogaina foliga o se la e fesoʻotaʻi ai le lagolago sima ma le faʻamalama tioata faʻatasi ai ma se fausaga uʻamea fausia;Mai se mamao, o le fale atoa e pei o se vaa folau i le nuu i tua o Provence.

10. Fa'a Fa'ata

Fa'ata-fale-10-1
Fa'ata fa'apavili-10-2

Na fausia e le tusiata o Li Hao se faapaologa tioata ofe i fafo atu o le aai anamua o Longli i sautesasae o Guizhou, Saina.O le puipui pito i fafo o le faapaologa o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le bamboo ma fafie faʻapipiʻiina i tioata tasi itu, lea e atagia mai ai foi le tulaga faʻapitoa faʻaleaganuʻu o le aai anamua o se nofoaga faamiliteli o le Ming Dynasty na faavaeina i le 600 tausaga talu ai;Avea ma se laufanua faufale fa'apitoa le eria.

Tianjin Yuantai Derun Steel Pipe Manufacturing Group Co., Ltd.e maua ai mea eseesepaipa uamea fausaga with LEED certification. Purchasers and designers from all walks of life are welcome to contact us for consultation. Contact email: sales@ytdrgg.com


Taimi meli: Feb-03-2023