astm-a53-panas-dipped-galvanized-baja-buleud-pipe

Katerangan pondok:

Kauntungan:
1. 100% sanggeus-jualan kualitas jeung kuantitas jaminan.
2. Manajer jualan profésional gancang ngabales dina 24 jam.
3. Saham badag pikeun ukuran biasa.
4. sampel bebas 20cm kualitas luhur.
5. Kamampuh ngahasilkeun anu kuat sareng aliran modal.

  • OD (diaméter luar):buleud: 10.3mm-508mm
  • Kandel:0,5-60 mm
  • Bentuk Bagian:buleud
  • Tempat Asal:Tianjin, Cina
  • Aplikasi:Jenis struktural atanapi transportasi cairan
  • Téhnik:ERW, LSAW, SEAMLESS
  • Sertifikasi:CE,LEED,BV,PHD&EPD,BC1,EN10210,EN10219,ISO9000,ASTMA500,ASTM A501,AS1163,JIS G3466
  • Perlakuan permukaan:KAHOYONG
  • Pipa husus:Pipa Tembok Kandel
  • Toleransi:sakumaha diperlukeun
  • merek:YUANTAI DERUN
  • Panjangna:3-12M nurutkeun sarat klien
  • Standar:Bagian kerung: ASTM A500, ASTM A501, EN10219, EN10210, JIS G3466, GB / T6728, A312, GB / T3094, GB / T3091
  • Bahan:Gr.A,Gr.B,Gr.C,S275J0H,S355JR,S355J0H,S355J2H,A36,SS400,Q195,Q235,Q345
  • MOQ:2-5 Ton
  • bungkusan:Customers't Sarat
  • Waktos pangiriman:7-30 poé
  • Cara pembayaran:TT/LC
  • Rincian produk

    KONTROL KUALITAS

    Eupan deui

    VIDEO patali

    Tag produk

    With kaluaran taunan 5 juta ton, Yuantai Derun teh panggedena ERW pipe pasagi, pipe rectangular, pipe kerung, pipe galvanized sarta spiral dilas produsén pipe di Cina.Penjualan taunan ngahontal $ 15 milyar.Yuantai Derun gaduh 59 jalur produksi pipa ERW hideung, 10 jalur produksi pipa galvanis sareng 3 jalur produksi pipa dilas spiral.Pipa pasagi 20 * 20 * 1mm ka 500 * 500 * 40MM, pipa baja rectangular 20 * 30 * 1.2mm ka 400 * 600 * 40MM, pipa spiral Ø 219-1420mm tiasa didamel tina sasmita baja tina Q (s) 195 ka Q (s) 345B / gr.a-gr.d.Yuantai Derun bisa ngahasilkeun tabung rectangular pasagi nurutkeun ASTM A500, JIS g3466, en10219, din2240 na as1163.Yuantai Derun boga inventory tube rectangular pasagi panggedena di Cina, nu bisa minuhan paménta purchasing langsung konsumén.Wilujeng sumping sadayana pikeun cantact Yuantai Derun,E-mail:sales@ytdrgg.com, Sareng pabrik inspeksi sambungan waktos nyata atanapi kunjungan pabrik!

     

    Ngaran Produk

    Pipa galvanis panas

    Ukuran

    OD: 10.3mm-609mm

    Ketebalan témbok: 0.5-60mm

    Panjangna: 3-12m atanapi nurutkeun sarat klien.

    Bahan baja

    GrA, Gr B, GrC, SS330, S275J0H;S355JR ;S355J0H;S355J2H.SS400,S235JR,S235JO,S235J2,S420,S460

    Standar

    EN10219, EN10210, GB/T6728, GB/T3094, GB/T3091, JIS G3466

    Pamakéan

    Dipaké Pikeun Struktur, Accessorize Jeung Konstruksi

    Tamat

    1) Biasa

    2) Beveled

    3) Benang

    Pelindung tungtung

    1) Tutup pipa plastik

    2) Panyalindung beusi

    Perlakuan permukaan

    Galvanis

    Téhnik

    ERW LSAW

    Tipe

    Dilas

    Bentuk Bagéan

    Buleud

    Pamariksaan

    Kalayan Uji Hidrolik, Arus Eddy, Uji Infrabeureum

    Bungkusan

    1) Bungkusan,

    2) Dina Bulk

    3) Kantong

    4) Syarat Klién

    Pangiriman

    1) Wadahna

    2) Pamawa bulk

    Palabuhan Pangiriman

    Xingang, Cina

    pangmayaran

    L/C T/T

     

    pasagi sarta rectangular bagian kerung Unit:mm
    Ukuran non-standar ukuran baku kandelna ukuran non-standar ukuran baku kandelna
        1.0     1.5
        1.2     1.7
        1.3 40*135 50*150 2.0
    19*19 20*20 1.4 50*140 60*140 2.2
        1.5 60*130 80*120 2.5~5.0
    153   1.7 75*125 100*100 5.25~6.0
        2.0     6.5~9.75
        1.0 395   11.5~16
        1.2 50*160   2.5
        1.3 60*150 60*160 2.75
      25*25 1.4 60*180 80*140 3.0~4.0
        1.5 65*180 80*160 4.25~4.75
    153 20*30 1.7 70*150 100*150 5.25~6.0
      1.8 90*150 120*120 6.5~7.75
      2.0 90*160 110*110 9.5~9.75
      2.2 100*120 120*180 10.5~11.75
        2.5~3.0 100*125 125*125 12.5~15.75
        1.0 100*140 470 16~~30
      20*40 1.2 60*170 75*150 2.5
    20*50 1.3 70*16070*200 100*200 2.75
    25*40 1.4 80*150 140*140 3.0~5.75
    32*32   1.5 80*180 150*150 7.5~9.75
    30*30 1.7 127*127 130*130 10.5~11.75
    35*35 1.8   570 12.5~15
    30*40 2.0 60*200 100*250 2.5
         2.2 60*220 160*160 2.75~3.25
      2.5~3.0 80*200 180*180 3.5~5.0
    232 3.5~3.75 80*220 140*180 5.25~7.75
      1.2 100*180 150*170 9.5~11.75
    1.3 120*160 150*180 12.5~15.75
      1.4 120*200 150*200 16~~30
    20*60 25*50 1.5 100*350   2.75
    20*80 30*50 1.7 125*250   3.0~3.25
    25*65 30*60 1.8 130*250 100*300 3.5~9.75
    30*70 40*40 2.0 135*135 150*250 11.5~11.75
    35*60 40*50 2.2 140*240 200*200 12.5~14.75
    38*38 40*60 2.5~4.0 150*220 200*250 15.5~15.75
    45*45 50*50 4.25~5.0 225*225 770 16~~30
    5.25~5.75 100*400 150*300 3.5~4.0
    153   5.75~6.0 130*300 200*300 4.5~7.75
    1.3 150*350 250*250 9.5~11.75
      1.4 200*280 180*300 12.5~14.75
    30*100 40*80 1.5 220*220 1010 15.5~17.75
    40*70 40*100 1.7 200*350 200*400 4.75~11.75
    40*90 50*70 1.8 250*350 250*300 12.5~14.75
    50*60 50*80 2.0   300*300 15.5~17.75
    50*75 60*60 2.2   200*500 4.75~11.75
    50*90 60*80 2.5~4.0 300*320 250*450 12.5~14.75
    55*55 70*70 4.25~5.0 300*350 300*400 15.5~17.75
    65*65   5.25~5.75   350*350 18~~30
    232 5.75~6.0 200*450 200*600 4.5~5.75
      1.3 250*400 280*280 6.5~11.75
    40*120 50*100 1.5 250*500 300*500 12.5~14.75
    40*140 60*90 1.7 300*450 350*400 15.5~17.75
    50*110 60*100 1.8   400*400 18~~30
    50*120 60*120 2.0 300*650 300*600 4.5~7.75
    50*125 75*75 2.2   400*500 9.5~9.75
    70*100 80*80 2.5~4.0 300*700 400*600 11.5~13.75
    85*85 80*100 4.25~5.0   450*450 14.5~15.75
      90*90 5.25~5.75 320*320 500*500 16.5~17.75
    312 7.5~9.75     18~~30
    1300*1300 70~80
    Panjang, lebar sareng ketebalan spésifikasi sanésna tiasa disaluyukeun

    konsumén urang jeung distribusi pasar

    Asia Tenggara, Wétan Tengah, Amérika Kidul, Eropa jeung Amérika Serikat, Jepang jeung Koréa Kidul sarta wewengkon séjén tina customer boga gawé babarengan

    Saha urang?

    perusahaan manufaktur tube pasagi pangbadagna Cina urang, luhureun 500 pausahaan manufaktur Cina urang, Kapasitas produksi taunan ngahontal 5 juta ton.There aya 2.000 pagawé

     

    Naon anu urang laksanakeun?

    tube pasagi, galvanized tube pasagi, spiral dilas tube, dua kali sided submerged arc dilas tube, panas digulung strip.Committed nyadiakeun produk alus teuing jeung jasa pikeun pamaké pipe baja.

     

    Kumaha mesen?

    Komisaris bakal cutatan nurutkeun spésifikasi pamakéan Anjeun, lajeng anjeun wareg jeung harga jeung kualitas niat mayar sateuacanna, lajeng urang ngawitan ngajadwalkeun produksi, produk mumpuni sanggeus inspeksi, packing, kasaimbangan, narima.

    Naha milih YuantaiDerun?

    1. Simkuring gaduh standar Éropa, standar Amérika, standar Jepang tur runtuyan pinuh séjén sertifikasi produk, ti ​​bahan baku pikeun produk rengse ngaliwatan 219 pikeun nguji prosedur, ngayakeun hayu a pipe baja teu minuhan sarat kana pasar, kualitas alus teuing, meunang pujian pasar.

    2. Harga Preferential, sabab éta pabrik jualan langsung, urang bakal ngajual ka anjeun kalawan kauntungan thinnest, pikeun ngahontal kualitas luhur jeung produk harga low

    3. kapasitas suplai kuat sarta kapasitas produksi, kaluaran taunan leuwih ti 5 juta ton, euweuh urusan sabaraha paménta anjeun, ngajamin waktu pangiriman

    4. Langkung ti 20 taun pangalaman manufaktur sareng pangalaman gawé babarengan dina proyék-proyék utama di sakumna dunya, pasihan asuransi ganda pesenan anjeun

    mumpuni
    %
    Garansi pangiriman
    %
    Harga nguntungkeun
    %
    Reputasi alus
    %

    téhnologi patén urang sorangan 63, sarta di domestik mimiti nempatkeun maju tabung pasagi 3 standar group badag

    PLSU-1

    Ngahasilkeun & Diajar & Panalungtikan & Paké

    Tgrup ianjin YuantaiDerun, diadegkeun dina 2002, saprak ngadegna geus keukeuh pikeun ngalakukeun tube baja tina struktur tube rectangular, saprak jadi sababaraha taun, tabung rectangular pihak urang tina jati leutik, make jandela panto, lalaunan ngalakukeun mesin rékayasa, manufaktur parabot, kerangka utama, nepi ka ayeuna urang ngamekarkeun wangunan struktur baja, utamana dina taun panganyarna, ngadorong wangunan padumukan struktur baja prefabricated, Dina sistem struktur baja sakabeh, aya deui aplikasi pikeun industri ieu muka space.Then pasar anyar kami. diawalan dina 2018 ngadegkeun ngembangkeun industri tube torsi sarta aliansi inovasi gawé babarengan, balik kami ogé diondang ku ibukota tianjin, Beijing universitas arsitektur jeung saterusna sababaraha akademi jeung universitas, sarta sababaraha lembaga panalungtikan ilmiah, babarengan pikeun datangna dina platform jeung nyieun ranté industri, pikeun ngalakukeun produksi, ulikan jeung panalungtikan, kalawan gabungan, ti dua aspék standarisasi jeung manufaktur calakan, Bawa hal anyar pikeun industri.

    PATEN
    TOP ENTERPRISE
    KARYAWAN
    FREKUENSI PELAYANAN

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Pausahaan nempel pentingna hébat kana kualitas produk, invests beurat dina bubuka alat-alat canggih tur professional, sarta mana sagala kaluar pikeun minuhan kabutuhan konsumén di imah jeung di mancanagara.
    Eusi bisa kasarna dibagi kana: komposisi kimia, kakuatan ngahasilkeun, kakuatan tensile, sipat dampak, jsb
    Dina waktos anu sami, perusahaan ogé tiasa ngalaksanakeun deteksi cacad on-line sareng annealing sareng prosés perlakuan panas anu sanés dumasar kana kabutuhan palanggan.

    https://www.ytdrintl.com/

    Surélék:sales@ytdrgg.com

    Tianjin YuantaiDerun Steel Tube Manufacturing Group Co., Ltd.nyaéta pabrik pipa baja Certified kuEN/ASTM/ JISspecializing dina produksi jeung ékspor sagala jinis pipa rectangular kuadrat, pipe galvanized, ERW dilas pipe, pipe spiral, submerged arc pipe dilas, pipe kelim lempeng, pipe seamless, warna coated steel coil, galvanized steel coil jeung steel products.With lianna. angkutan merenah, éta 190 kilométer jauh ti Bandara Internasional Beijing Capital sarta 80 kilométer jauh ti Tianjin Xingang.

    Whatsapp: +8613682051821

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    • ACS-1
    • cnECGroup-1
    • cnmnimetalscorporation-1
    • crcc-1
    • cscec-1
    • csg-1
    • cssc-1
    • daewoo-1
    • dfac-1
    • duoweiuniongroup-1
    • Fluor-1
    • hangxiaosteelstructure-1
    • samsung-1
    • sembcorp-1
    • sinomach-1
    • SKANSKA-1
    • snptc-1
    • strabag-1
    • TECHnip-1
    • vinci-1
    • zpmc-1
    • sany-1
    • bifinger-1
    • bechtel-1-logo