saha YuanTaiDeRun

Ngawangun merek global-lami

Tianjin Yuantai Derun Pipa Manufaktur Group Co., Ltd., didirikeun dina Maret 2002 sareng didamel ti Tianjin Yuantai Industrial sareng Trading Co, Ltd, tempatna di basis pipa-pabrik panggedéna — Daqiuzhuang zona industri di Jinghai Tianjin anu caket sareng Jalan Raya Nasional Cina 104 sareng 205 sareng ngan ukur 40 km jauhna ti Pelabuhan Tianjin Xingang. Lokasi geografis anu hadé ngadukung genah pikeun transportasi darat sareng daratan.

  • 2002

    YuanTaiDeRun diwangun taun 2002

  • 500 pabrik

    500 pabrik top China

  • 5 juta ton

    Kapasitas produksi na langkung ti 5 juta ton

  • TANGKANG BATU SQUARE & RECTANGULAR

    TANGKANG BATU SQUARE & RECTANGULAR

  • ERW PIPI GABUNG

    ERW PIPI GABUNG

  • PIPI GALVANIZED

    PIPI GALVANIZED

  • TUBI SPIRAL

    TUBI SPIRAL

  • PIPE LSAW

    PIPE LSAW

  • Pipa SEAMLESS

    Pipa SEAMLESS

  • PPGI COIL

    PPGI COIL

  • GI COIL

    GI COIL

  • STAINLESS STEEL TUBE / COIL

    STAINLESS STEEL TUBE / COIL

  • LINE PIPE & OCTG

    LINE PIPE & OCTG

Naha milih urang
500
500 pabrik top China
20
20 taun pangalaman pabrik pipa waja
1
Salah sahiji anu nyusun standar nasional
1
Perusahaan manufaktur tabung persegi panjang sareng segi opat

DASAR PRODUKSI

Salaku tambahan di kantor pusat di Tianjin, aya seueur anak perusahaan sareng cabang di Tangshan sareng tempat-tempat sanés.

  • Sasak Hong Kong-Zhuhai-Macao

    Sasak Hong Kong-Zhuhai-Macao

    Sasak Hong Kong Zhuhai Macao mangrupikeun sasak sareng proyék torowongan anu nyambungkeun Hong Kong, Zhuhai sareng Macao di Cina. Tempatna di daérah laut Lingdingyang di Muara Walungan Mutiara di Propinsi Guangdong. Éta mangrupikeun bagian cincin kidul tina jalan tol ring di daérah Délta Walungan Mutiara.

  • Stadion sayang manuk

    Stadion sayang manuk

    Stadion Nasional (Sarang Manuk) aya di belah kidul daérah tengah Taman Olimpiade Beijing. Éta stadion utama pikeun Olimpiade Beijing 2008. Jembarna ngalangkungan 20,4 hektar sareng tiasa nampung 91000 pemirsa. Saatos Olimpiade, éta parantos janten bangunan olahraga anu penting sareng warisan Olimpiade di Beijing.

  • Kubus Cai

    Kubus Cai

    Pusat Renang Nasional, ogé katelah "Water Cube" sareng "ice kubus", aya di Taman Olimpiade Beijing. Éta mangrupikeun natatorium utama anu diwangun ku Beijing pikeun Olimpiade Usum Panas 2008 sareng salah sahiji gedong penting tina Olimpiade Beijing 2008

  • Bandara HK

    Bandara HK

    Bandara Hong Kong, tempatna di Chek Lap Kok, Pulo Lantau, Hong Kong, Cina, 34 kilométer jauhna ti daérah pakotaan, mangrupikeun bandara sipil internasional 4f. Éta mangrupikeun bandara paling sibuk di dunya. Langkung ti 100 maskapai beroperasi di dieu, urutan nomer lima dina volume lalu lintas panumpang sareng anu pangpayunna dina jumlah angkutan barang salami 18 taun berturut

  • Teater Nasional

    Teater Nasional

    National Grand Theatre Cina mangrupikeun salah sahiji "Genep belas tempat wisata Beijing". Tempatna di belah kuloneun Lapangan Tiananmen sareng belah kulon Aula Besar jalma-jalma di tengah Beijing. Éta diwangun ku wangunan utama, koridor jero cai, tempat parkir bawah tanah, danau buatan sareng rohangan héjo di beulah kalér sareng kidul.

  • DUBAI EXPO 2020

    DUBAI EXPO 2020

    Diwangun dina langkung ti 11 juta méter pasagi lahan anu bermutu tinggi, villa Dubai ngagaduhan rupa-rupa bentang sareng kebon, trotoar anu ngagulung sareng daérah umum anu lega. Rénaissance di jantung kota, blok bukit bukit Dubai didesain sacara elegan pikeun ngurilingan lapangan golf kajawaraan 18 liang

  • KUWAIT AIRPORT

    KUWAIT AIRPORT

    Bandara Internasional Kuwait mangrupikeun bandara anu ayana di Farwaniya, Kuwait, 15,5 km (9,6 mil) kiduleun Kota Kuwait, kalebet luas 37.7 kilométer pasagi (14,6 mil pasagi). Éta mangrupikeun hub maskapai Al Jazeera sareng Kuwait.

  • Hormat Cina

    Hormat Cina

    Menara CITIC Beijing, ogé katelah Zhongguo Zun, mangrupikeun gedong markas Cina CITIC Group. Tempatna di blok z15, daérah inti distrik bisnis pusat. Kalayan jangkungna total 528 méter, 108 lantai di luhur taneuh sareng 7 lantai handapeun taneuh, éta tiasa nampung 12000 urang damel, kalayan luas konstruksi 437000 méter pasagi. Penampilan arsitéktur dirancang pikeun niru kapal ritual kuno "Zun". Di jero, aya lift jumplift munggaran di dunya kalayan jangkungna langkung ti 500 méter, anu dipeunteun salaku "sapuluh gedong kontemporer luhur Cina".

  • PEMBANGUNAN GOOGLE SINGAPURA

    PEMBANGUNAN GOOGLE SINGAPURA

    Ieu bakal janten pusat data katilu raksasa téknologi di Singapura sareng bakal aya di Jurong West di tepas jalan ti dua gedong na anu sanés.

  • DUBAI HILL

    DUBAI HILL

    Dubai Hills Estate is one of Dubai’s most spectacular new developments. Situated between the two major thoroughfares of Al Khail Road and Mohammed Bin Zayed Road, Dubai Hills Estate is an extensive residential and lifestyle development comprising villas, low-rise apartments and townhouses. It is the first phase in the massive Mohammed Bin Rashid City project, that has aptly earned the moniker of ‘city within a city’ because of the grand scope of the development.

  • EGYPT CAIRO CBD

    EGYPT CAIRO CBD

    Egypt’s new administrative capital is located 45km east of Cairo on the way to the port City of Suez. The project is supposed to offer thousands of jobs and stimulate the economy. When complete the new capital is expected to accommodate a population of 5 million people solving the chronic congestion issue in current capital Cairo. Below is Egypt’s new administrative capital project timeline and all you need to know about the project from beginning to the present date.

  • EGYPT GREEN HOUSE

    EGYPT GREEN HOUSE

    The mega project of greenhouses implemented by Egyptian government constitutes a qualitative leap in the history of agriculture in the country as it will play a major role in achieving food security for the most populous Arab country, Egyptian experts said.

MUTU KUTA

Kami Profesional

Insinyur

Kalayan téknologi, pusat panilitian sareng pamekaran anu kuat

Kami Terpercaya

Kualitas

Jaminan Kualitas 90 dinten saatos sumping barang

Kami Ahli

Pangalaman

20 years of experience in large-scale steel pipe manufacturing

Kami bakal masihan anjeun harga anu gancang sareng ngajadwalkeun padamelan anjeun dina dinten sareng waktos anu paling pas pikeun anjeun.