saha YuanTaiDeRun

Ngawangun merek global-lami

Tianjin Yuantai Derun Pipa Manufaktur Group Co., Ltd., didirikeun dina Maret 2002 sareng didamel ti Tianjin Yuantai Industrial sareng Trading Co, Ltd, tempatna di basis pipa-pabrik panggedéna — Daqiuzhuang zona industri di Jinghai Tianjin anu caket sareng Jalan Raya Nasional Cina 104 sareng 205 sareng ngan ukur 40 km jauhna ti Pelabuhan Tianjin Xingang. Lokasi geografis anu hadé ngadukung genah pikeun transportasi darat sareng daratan.

  • 2002

    YuanTaiDeRun diwangun taun 2002

  • 500 pabrik

    500 pabrik top China

  • 5 juta ton

    Kapasitas produksi na langkung ti 5 juta ton

Naha milih urang
500
500 pabrik top China
20
20 taun pangalaman pabrik pipa waja
1
Salah sahiji anu nyusun standar nasional
1
Perusahaan manufaktur tabung persegi panjang sareng segi opat

DASAR PRODUKSI

Salaku tambahan di kantor pusat di Tianjin, aya seueur anak perusahaan sareng cabang di Tangshan sareng tempat-tempat sanés.

  • Sasak Hong Kong-Zhuhai-Macao

    Sasak Hong Kong-Zhuhai-Macao

    Sasak Hong Kong Zhuhai Macao mangrupikeun sasak sareng proyék torowongan anu nyambungkeun Hong Kong, Zhuhai sareng Macao di Cina. Tempatna di daérah laut Lingdingyang di Muara Walungan Mutiara di Propinsi Guangdong. Éta mangrupikeun bagian cincin kidul tina jalan tol ring di daérah Délta Walungan Mutiara.

  • Stadion sayang manuk

    Stadion sayang manuk

    Stadion Nasional (Sarang Manuk) aya di belah kidul daérah tengah Taman Olimpiade Beijing. Éta stadion utama pikeun Olimpiade Beijing 2008. Jembarna ngalangkungan 20,4 hektar sareng tiasa nampung 91000 pemirsa. Saatos Olimpiade, éta parantos janten bangunan olahraga anu penting sareng warisan Olimpiade di Beijing.

  • Kubus Cai

    Kubus Cai

    Pusat Renang Nasional, ogé katelah "Water Cube" sareng "ice kubus", aya di Taman Olimpiade Beijing. Éta mangrupikeun natatorium utama anu diwangun ku Beijing pikeun Olimpiade Usum Panas 2008 sareng salah sahiji gedong penting tina Olimpiade Beijing 2008

  • Bandara HK

    Bandara HK

    Bandara Hong Kong, tempatna di Chek Lap Kok, Pulo Lantau, Hong Kong, Cina, 34 kilométer jauhna ti daérah pakotaan, mangrupikeun bandara sipil internasional 4f. Éta mangrupikeun bandara paling sibuk di dunya. Langkung ti 100 maskapai beroperasi di dieu, urutan nomer lima dina volume lalu lintas panumpang sareng anu pangpayunna dina jumlah angkutan barang salami 18 taun berturut

  • Teater Nasional

    Teater Nasional

    National Grand Theatre Cina mangrupikeun salah sahiji "Genep belas tempat wisata Beijing". Tempatna di belah kuloneun Lapangan Tiananmen sareng belah kulon Aula Besar jalma-jalma di tengah Beijing. Éta diwangun ku wangunan utama, koridor jero cai, tempat parkir bawah tanah, danau buatan sareng rohangan héjo di beulah kalér sareng kidul.

  • DUBAI EXPO 2020

    DUBAI EXPO 2020

    Diwangun dina langkung ti 11 juta méter pasagi lahan anu bermutu tinggi, villa Dubai ngagaduhan rupa-rupa bentang sareng kebon, trotoar anu ngagulung sareng daérah umum anu lega. Rénaissance di jantung kota, blok bukit bukit Dubai didesain sacara elegan pikeun ngurilingan lapangan golf kajawaraan 18 liang

  • BANDARA KUWAIT

    BANDARA KUWAIT

    Bandara Internasional Kuwait mangrupikeun bandara anu ayana di Farwaniya, Kuwait, 15,5 km (9,6 mil) kiduleun Kota Kuwait, kalebet luas 37.7 kilométer pasagi (14,6 mil pasagi). Éta mangrupikeun hub maskapai Al Jazeera sareng Kuwait.

  • Hormat Cina

    Hormat Cina

    Menara CITIC Beijing, ogé katelah Zhongguo Zun, mangrupikeun gedong markas Cina CITIC Group. Tempatna di blok z15, daérah inti distrik bisnis pusat. Kalayan jangkungna total 528 méter, 108 lantai di luhur taneuh sareng 7 lantai handapeun taneuh, éta tiasa nampung 12000 urang damel, kalayan luas konstruksi 437000 méter pasagi. Penampilan arsitéktur dirancang pikeun niru kapal ritual kuno "Zun". Di jero, aya lift jumplift munggaran di dunya kalayan jangkungna langkung ti 500 méter, anu dipeunteun salaku "sapuluh gedong kontemporer luhur Cina".

  • PEMBANGUNAN GOOGLE SINGAPURA

    PEMBANGUNAN GOOGLE SINGAPURA

    Ieu bakal janten pusat data katilu raksasa téknologi di Singapura sareng bakal aya di Jurong West di tepas jalan ti dua gedong na anu sanés.

  • DUBAI HILL

    DUBAI HILL

    Dubai Hills Estate mangrupikeun salah sahiji pamekaran énggal anu paling spektakuler di Dubai. Tempatna antara dua jalan utama Al Khail Road sareng Mohammed Bin Zayed Road, Dubai Hills Estate mangrupikeun pamekaran padumukan sareng gaya hirup anu lega anu diwangun ku villa, apartemen rendah sareng bumi kota. Éta mangrupikeun fase munggaran dina proyék Mohammed Bin Rashid City anu ageung, anu leres-leres nampi julukan 'kota di jero kota' kusabab ruang lingkup pangwangunan.

  • MESIR KAiro CBD

    MESIR KAiro CBD

    Ibu kota administratif anyar Mesir perenahna 45km wétaneun Kairo dina jalan ka palabuhan Kota Suez. Proyék éta sakuduna nawiskeun rébuan padamelan sareng ngarangsang ékonomi. Nalika réngsé ibukota anyar diperkirakeun nampung populasi 5 juta jalma ngarengsekeun masalah kamacetan kronis di ibukota ayeuna Kairo. Di handap ieu mangrupikeun garis waktos proyék ibukota administrasi Mesir sareng sadaya anu anjeun kedah terang ngeunaan proyék éta ti mimiti dugi ka ayeuna.

  • Imah héjo Mesir

    Imah héjo Mesir

    Proyék mega rumah kaca anu dilaksanakeun ku pamaréntah Mesir mangrupikeun kabisat kualitatif dina sajarah tatanén di nagara éta sabab bakal maénkeun peran utama dina ngahontal kaamanan pangan pikeun nagara Arab anu pangpadetna, saur para ahli Mesir.

MUTU KUTA

Kami Profesional

Insinyur

Kalayan téknologi, pusat panilitian sareng pamekaran anu kuat

Kami Terpercaya

Kualitas

Jaminan Kualitas 90 dinten saatos sumping barang

Kami Ahli

Pangalaman

20 taun pangalaman dina manufaktur pipe baja skala badag

Kami bakal masihan anjeun harga anu gancang sareng ngajadwalkeun padamelan anjeun dina dinten sareng waktos anu paling pas pikeun anjeun.