丨 Hubungi Kami

logo

天津源泰德润钢管制造集团有限公司

TIANJN YUANTAI DERUN PIPE MANUFACTURING GROUP CO,.LTD

  • Manajer umum Poal Zhao

    WhatsApp : +8613682051821

    Skype : +8613682051821

    Wechat: zp88668

    QQ: 50319356

    E-mail: sales@ytdrgg.com

  • Penjualan Ms.Ivy Zhang

    WhatsApp : +8617702246582

    Skype:+8617702246582

    Wechat: ivykiss7

    QQ: 2878109034

    E-pos: sales2@ytdrgg.com

  • CikAlice: jualan

    Hapé: +8615102284238

    WhatsApp : +8615102284238

    Skype : +8615102284238

    Wechat: alice133042

    QQ: 1873935047

    E-pos: alice@ytdrgg.com

Punten kirimkeun pesen anjeun ka kami
Kami bakal masihan anjeun harga anu gancang sareng ngajadwalkeun padamelan anjeun dina dinten sareng waktos anu paling pas pikeun anjeun.