Felicitats per la victòria de Messi al Mundial!Felicitats a tots els nostres clients sud-americans!

Després de 36 anys, l'Argentina va tornar a guanyar el campionat i Messi finalment va aconseguir el seu desig.
Al Mundial de Qatar, l'Argentina va guanyar el campionat en vèncer França per 7-5 als penals.Messi, de 35 anys, va fer dos gols i finalment va guanyar el campionat.En aquest Mundial, Messi va marcar un total de 7 gols, amb 3 assistències, i va crear un total de 10 gols abans i després.Messi també va guanyar el Globus d'Or a la cerimònia de lliurament.Messi s'ha convertit en el quart jugador de la història a guanyar el Mundial, el Globus d'Or i la Lliga de Campions alhora.La nova generació de rei del futbol és Messi.
Darrere de l'èxit de Messi, cal veure el seu esforç i dedicació, dedicació i perseverança, que són més importants que el campionat.
Has de saber que Messi ha participat en cinc Mundials abans i després de guanyar el campionat.Ha fallat quatre vegades consecutives.Després de 16 anys d'esforç i experiència, ha aconseguit el campionat i la perfecció actuals.

Felicitats per la victòria de Messi al Mundial-1

Mirant enrere les dificultats del viatge de Messi, no puc evitar plorar.L'any 2006, Messi, de 19 anys, va participar per primera vegada al Mundial.El penal dels quarts de final de l'Argentina va ser 3-5 d'Alemanya.Messi va jugar tres vegades, amb un gol i una assistència.En aquell moment, Messi no pensava que hauria d'esperar 16 anys per guanyar el campionat.En aquell moment, Messi era una superestrella del futbol mundial i va ser qualificat com "el millor jugador de la història futura" per Ronaldinho!
L'any 2010, Messi, que ha guanyat el Globus d'Or, va participar per segona vegada a la Copa del Món, però Messi no va poder ajudar més a l'Argentina.Va aturar els vuitens de final i va perdre contra Alemanya.L'Argentina va jugar 0-4 als quarts de final d'Alemanya.Messi va jugar cinc partits i va fer dues assistències.

Felicitats per la victòria de Messi al Mundial-2

Al Mundial del 2014, Messi, de 27 anys, va estar al cim de la seva carrera.Estava en les millors condicions de la seva vida personal i realment va intentar lluitar pel campió de la Copa del Món.Va conduir l'Argentina a la final.Va jugar un total de 7 aparicions i va aportar 4 gols i 1 assistència, jugant el millor viatge al Mundial de la carrera personal de Messi en aquell moment.Tanmateix, l'argentí finalment va perdre davant Alemanya.La final va ser 0 - 1 pròrroga per a Alemanya, i la Copa del Món la va guanyar el seu rival.

Va ser derrotat per Alemanya tres vegades seguides.El món exterior pensava que a Messi li costava guanyar el Mundial, però Messi no es va rendir.El 2018, Messi va tornar a sortir, però aquesta vegada va perdre amb França, una força en ascens, Mbape, que era tan fort com Messi quan era jove.Un partit va ser 3-4, i l'Argentina va perdre davant França en els vuitens de final.

Felicitats per la victòria de Messi al Mundial-3

Després va venir la Copa del Món de Qatar 2022.Messi, de 35 anys, va dir que aquest era el seu darrer Mundial.L'Argentina va perdre davant l'Aràbia Saudita en el primer partit, i ningú pensava que l'Argentina pogués guanyar el campionat.Però finalment ho va fer l'Argentina, va fer Messi, 7 gols i 3 assistències.Messi va completar el seu somni als 35 anys en el seu cinquè Mundial.Després de 16 anys d'esforç i entrenament, Messi finalment es va convertir en el campió de Messi!

L'home no pot vèncer el temps, però les seves accions poden estar per sobre del temps i romandre en els nostres cors.Aquesta és la valoració que el poeta He Wei fa de Messi.El nom de Messi és el representant de la grandesa i la llegenda.L'esperit que transmet no és només campió i honor, sinó també la seva perseverança, els seus esforços incansables i la seva perseverança.Tots ells val la pena aprendre!

Enhorabona novament pel nostre futbol sud-americà, especialment els nostres clients argentins!Felicitats a la nostra FIFA i al poble de Qatar, que han portat una gran festa de futbol al poble xinès.

Som el fabricant més gran de secció buida a la Xina.Produïm principalment personalitzats:canonada ERW de Yuantai, canonada Yuantai LSAW, canonada Yuantai SSAW, canonada Yuantai HFW, canonada sense soldadura Yuantai.
Secció buida quadrada: 10 * 10 * 0,5-1000 * 1000 * 60 mm
secció buida rectangular: 10 * 15 * 0,5-800 * 1100 * 60 mm
Secció buida circular: 10,3-2032 mm THK: 0,5-60 mm

Hora de publicació: 19-12-2022