Onnittelut Messin maailmancupin voitosta!Onnittelut kaikille Etelä-Amerikan asiakkaillemme!

36 vuoden jälkeen Argentiina voitti jälleen mestaruuden, ja Messi sai vihdoin toiveensa.
Qatarin MM-kisoissa Argentiina voitti mestaruuden kukistamalla Ranskan rangaistuspotkukilpailuissa 7-5.Messi, 35, teki kaksi maalia ja voitti lopulta mestaruuden.Messi teki tässä MM-kisoissa yhteensä 7 maalia ja antoi 3 syöttöä ja loi yhteensä 10 maalia ennen ja jälkeen.Messi voitti myös Golden Globe -palkinnon palkintoseremoniassa.Messistä on tullut historian neljäs pelaaja, joka on voittanut maailmanmestaruuden, Golden Globe -palkinnon ja Mestarien liigan samaan aikaan.Jalkapallokuninkaan uusi sukupolvi on Messi.
Messin menestyksen takana meidän on nähtävä hänen ponnistelut ja omistautuminen, omistautuminen ja sinnikkyys, jotka ovat tärkeämpiä kuin mestaruus.
Sinun pitäisi tietää, että Messi on osallistunut viiteen maailmancupiin ennen ja jälkeen mestaruuden.Hän on epäonnistunut neljä kertaa peräkkäin.16 vuoden kovan työn ja kokemuksen jälkeen hän on saavuttanut nykyisen mestaruuden ja täydellisyyden.

Onnittelut Messin voitosta MM-1

Kun katson taaksepäin Messin matkan vaikeuksia, en voi olla itkemättä.Vuonna 2006 19-vuotias Messi osallistui MM-kisoihin ensimmäistä kertaa.Argentiinan neljännesfinaalin rangaistuspotku oli 3-5 Saksasta.Messi pelasi kolme kertaa, tehden yhden maalin ja yhden syötön.Tuolloin Messi ei uskonut, että hänen täytyisi odottaa 16 vuotta voittaakseen mestaruuden.Tuohon aikaan Messi oli maailman jalkapallon supertähti ja Ronaldinho arvioi hänet "tulevaisuuden historian parhaaksi pelaajaksi"!
Vuonna 2010 Golden Globe -palkinnon voittanut Messi osallistui MM-kisoihin toisen kerran, mutta Messi ei auttanut Argentiinaa enempää.Hän pysäytti viimeisen kahdeksan ja hävisi Saksalle.Argentiina pelasi Saksan puolivälierissä 0-4.Messi pelasi viisi ottelua ja antoi kahdesti syöttöä.

Onnittelut Messin voitosta MM-2-voitosta

Vuoden 2014 MM-kisoissa Messi, 27, oli uransa huipulla.Hän oli henkilökohtaisen elämänsä parhaassa kunnossa ja yritti todella taistella maailmancupin mestaruudesta.Hän johti Argentiinan finaaliin.Hän pelasi yhteensä 7 ottelua ja teki 4 maalia ja 1 maalisyöttöä, pelaten Messin henkilökohtaisen uran parhaan MM-matkan tuolloin.Argentiinalainen hävisi kuitenkin lopulta Saksalle.Finaalissa jatkoaika 0 - 1 Saksalle, ja maailmanmestaruuden voitti hänen vastustajansa.

Hän voitti Saksan kolme kertaa peräkkäin.Ulkomaailma luuli, että Messin oli vaikea voittaa maailmanmestaruus, mutta Messi ei antanut periksi.Vuonna 2018 Messi putosi jälleen, mutta tällä kertaa he hävisivät Ranskalle, nousevalle voimalle, Mbapelle, joka oli yhtä vahva kuin Messi nuorena.Yksi ottelu oli 3-4, ja Argentiina hävisi Ranskalle 16 viimeisessä välierässä.

Onnittelut Messin voitosta MM-3

Sitten tuli vuoden 2022 Qatarin MM-kisat.Messi, 35, sanoi, että tämä oli hänen viimeinen MM-kisansa.Argentiina hävisi Saudi-Arabialle ensimmäisessä pelissä, eikä kukaan uskonut, että Argentiina voisi voittaa mestaruuden.Mutta lopulta Argentiina teki, Messi teki, 7 maalia ja 3 syöttöä.Messi toteutti unelmansa 35-vuotiaana viidennessä MM-kisoissaan.16 vuoden kovan työn ja harjoittelun jälkeen Messistä tuli vihdoin Messin mestari!

Ihminen ei voi voittaa aikaa, mutta hänen tekonsa voivat olla ajan yläpuolella ja jäädä sydämiimme.Tämä on runoilija He Wein arvio Messistä.Messin nimi edustaa suuruutta ja legendaa.Hänen välittämä henki ei ole vain mestari ja kunnia, vaan myös hänen sinnikkyytensä, hänen hellittämättömät ponnistelunsa ja sinnikkyytensä.Kaikki ne ovat oppimisen arvoisia!

Onnittelut jälleen Etelä-Amerikan jalkapallostamme, erityisesti argentiinalaisista asiakkaistamme!Onnittelut FIFA:llemme ja Qatarin kansalle, joka on tuonut kiinalaisille syvän jalkapallojuhlan.

Olemme Kiinan suurin putkiprofiilien valmistaja.Tuotamme pääasiassa räätälöityjä:yuantai ERW putki, yuantai LSAW putki, yuantai SSAW putki, yuantai HFW putki, yuantai saumaton putki.
neliömäinen ontto osa: 10 * 10 * 0,5-1000 * 1000 * 60 mm
suorakaiteen muotoinen ontto osa: 10 * 15 * 0,5-800 * 1100 * 60 mm
pyöreä ontto profiili: 10,3-2032 mm THK: 0,5-60 mm

Postitusaika: 19.12.2022