Tulaga lelei o fausaga u'amea fale nofoia

O le tele o tagata e itiiti le malamalama i le fausaga u'amea.I aso nei, o le a ave oe e Xiaobian e toe iloilo le lelei o le faʻaogaina o fale.

(1) Lelei tele le faatinoga o le mafui'e
O le fausaga uʻamea e malosi le fetuutuunaʻi ma lelei le faʻatinoina o le seismic.E mafai ona mitiia ma faʻaumatia se aofaiga tele o le malosi o le seismic e ala i ni suiga faʻatagaina, ma faʻaitiitia ai le faʻaleagaina o le malosi o le seismic i fale.O le tele o mafui'e tetele i Iapani, Taiuani ma isi itulagi o Saina ua fa'amaonia ai o fausaga u'amea e le mafai ona suitulaga i le fa'amautinoaina o le saogalemu o olaga o tagata i taimi o mafui'e.

Fale uamea

(2) Mamafa mama o le fausaga

Pe a faatusatusa i le fausaga sima masani, ona o le vaega itiiti o ona sui, o le taumafa uʻamea o le faʻavaa tutusa e tutusa ma le faʻavaa tutusa, ma le mamafa sima o faʻavaa faʻavaa ma koluma e faʻasaoina.O le fausaga uʻamea o le 1 / 2 ~ 1 / 3 o le mamafa o le sima faʻamalosia, lea e faʻaitiitia ai le mamafa o le faʻavae ma faʻaitiitia ai le aofaʻi o le sima.

fale fausaga uamea

(3) Saʻo maualuga le fausiaina

O se numera tele o tagata uamea faʻasalalau e faʻaaogaina le faʻaogaina o masini, lea e faʻamaeʻaina i totonu o le fale gaosimea, o le mea lea e sili atu le maualuga o le fausiaina o sui ma sili atu le lelei nai lo le sima o loʻo sasaa i luga o le saite.

fausaga uamea fale-2

(4) E fetaui lelei i le fatuina o manatu fou i le faʻataʻitaʻiga o fausaga

O uiga o le fausaga uʻamea o loʻo i ai tulaga e faʻamalamalamaina ai le fale ma manino, lea e mafai ona iloa ai le tele-span space modeling ma le faʻapitonuʻu lavelave faʻataʻitaʻiga fatufatuga.

Lona lua, o le a iloa foi e le au faitau ma le faaeteete o le fale uamea e tele mea lelei i le tamaoaiga ma agafesootai.

(1) Fa'asaoina tau fa'avae
Pe a maualalo le gafatia o le faavae, ona o le mamafa o le faavae, atonu e mafai ona ausia manaoga o le fale i luga o le gafatia o le faavae e aunoa ma se togafitiga poʻo se togafitiga talafeagai, ma faʻasaoina ai le tau o togafitiga faʻavae. ma tau faavae.
(2) Pu'upu'u taimi faufale ma fa'ato'a nofoia nofoaga
Talu ai o vaega autu o le fausaga uʻamea e gaosia i totonu o le fale gaosimea ona ave lea i le nofoaga e faʻamaeʻa ai le faʻapotopotoga, o loʻo i ai se avanoa sili ona manino mo le saite ma se vaapiapi galuega, lea e matua faʻaitiitia ai le galuega galue e manaʻomia mo luga- faiga o nofoaga.O le fausiaina o le faavae, fausiaina o le fola ma le gaosiga o vaega uʻamea e mafai ona faʻatinoina i le tutusa pe i le taimi e tasi, lea e mafai ona faʻapuupuu tele le taimi o le fausiaina i luga o le nofoaga.Pe a faatusatusa i le vaitaimi o le fausiaina o fausaga sima masani, e mafai ona faapuupuuina le vaitaimi fausiaina e tusa ma le 1/4 ~ 1/3.
(3) Fa'aletonu le fa'afaigaluegaina o tupe
Ona o le taimi puupuu o le fausiaina, e mafai ona faapuupuuina le vaitaimi o tupe faʻaalu tupe, faʻaitiitia le tau atoa o le atinaʻe, ma aloese pe faʻaitiitia le faʻalavelave faʻafuaseʻi e mafua mai i le suiga o maketi.
(4) Fa'aleleia le fa'aogaina
Ona o le vaega laʻititi o le koluma fausaga uʻamea, pe a faʻatusatusa i le koluma sima, o le vaega e tusa ma le 50% laʻititi, ma o le faga tele e fetuutuunai, lea o le a faʻateleina ai le faʻaogaina lelei o le nofoaga e 6% ~ 8%, ma e mafai foi iloa le vaeluaga saoloto o avanoa totonu.Faʻateleina le atinaʻeina o pisinisi lagolago - o le atinaʻeina o fale faʻapipiʻi uʻamea o le a faʻaosofia ai le tulaʻi mai o mea fau fale fou maualuga ma maualuga, ma o le a faʻalauteleina le atinaʻeina o mea fou puipui, faitotoa fou ma faamalama ma a latou oloa lagolago ma isi mea fou. alamanuia mea faufale faauo-siosiomaga.
(5) E faʻamalosia i le faʻaleleia atili o le tulaga lelei o le mamanu ma le au faufale.Ona o le faʻaaogaina o faiga fou ma tekonolosi fou, e manaʻomia e le au mamanu, pule faʻapitoa ma tagata faufale le tele o tulaga faʻapitoa e faʻaleleia ai le lelei o tagata faigaluega talafeagai.

fausaga uamea fale-3

Tolu, o le lelei o fale faumea uʻamea i le puipuia o le siosiomaga siʻosiʻomaga.

(1) Fa'aitiitia le filogia o nofoaga
Ona o le taimi puupuu o le fausiaina o le fausiaina, o le fausaga uʻamea e faʻaitiitia ai le tele o faʻafefiloi ma sasaa i luga ole laiga, ma e le manaʻomia se numera tele o faʻataʻitaʻiga, lea e faʻaleleia ai le tikeri faʻaleaganuʻu o le fausiaina i luga ole laiga ma faʻamamaina le nofoaga faufale. ma mama.
(2) Puipuiga lanu meamata ma le siosiomaga
Ona o le faʻaitiitia o le mamafa mate, o le tele o le palapala e faʻaaogaina mo le fausiaina o faavae e laʻititi, ma o le faʻaleagaina o fanua, o se punaoa taua, e laʻititi.A maeʻa le ola tautua o le fale, o le otaota faufale na gaosia ina ua maeʻa le talepeina o le fale uamea e naʻo le 1/4 o le sima faʻamalosia, ma e mafai ona toe faʻaaogaina le uamea e ausia ai le toe faʻaaogaina o punaoa.
(3) Fa'asaoina o le malosi
O le fale uamea ma mea fou puipui e mafai ona faʻaleleia le malosi malosi e 50%.O tulaga lelei mo le atinaʻeina o fale uamea i Saina I le taimi nei, o le aofaʻi, ituaiga ma le lelei o le fausiaina o le uamea i Saina e mafai ona fetaui ma manaʻoga o fale nofoia.

fausaga uamea fale-4

TianjinYuantai DerunSteel Pipe Manufacturing Group Co., Ltd. gaosia paipa u'amea ma talaaga otooto mo fausaga u'amea eseese.

O le lautele lautele opaipa uamea faatafafae 10 * 10-1000 * 1000mm,

le lautele lautele opaipa uamea faatafafāe 10 * 15-800 * 1200mm,

ma le lautele lautele opaipa uamea lapotopotoe 10.3-2032mm

Faʻafeiloaʻi uo mai le lalolagi atoa e faʻatalanoa ma faʻatonu.


Taimi meli: Mati-07-2023