Va'ai i luma i le 2023: O le a le fa'avae o Tianjin e tau ai mo le tamaoaiga?

Mai le maufetuuna'i o le tamaoaiga o Tianjin, e mafai ona tatou iloa o le atinae a Tianjin o loʻo i ai se faavae mautu ma le lagolago.E ala i le suʻesuʻeina o lenei maufetuunaʻi, e mafai ai ona tatou vaʻaia le malosi o le tamaoaiga o Tianjin i le vaitau o faʻamaʻi.O le Koneferenisi o Galuega Fa'atamaoaiga Fa'apitoa na fa'ai'uina talu ai nei na fa'ailoa mai ai se fa'ailoga manino o le "fa'amalosia malosi o le fa'atuatuaina o maketi" ma le "ausia le fa'aleleia lelei o le tulaga lelei ma le fa'atupulaia talafeagai i le aofa'i".Ua sauni Tianjin e tau mo le tamaoaiga?

"E leai se taumalulu e le mafai ona faatoilaloina."Na matou o mai i le kolosi.

O lenei tauiviga malosi e tolu tausaga e faasaga i le faʻamaʻi o loʻo i ai se suiga tele.I le amataga o le "suiga", o le galu faʻateʻia e leʻo laʻititi, ae na faia se maliega.

E ala i le vaitau o faʻamaʻi ma le faʻalavelave manaʻomia, o le ola ma le gaosiga e mafai ona toe foʻi i le olaga ua leva ona faʻatali i aso taʻitasi, ma o le atinaʻe e mafai ona toe foʻi i le tulaga o le "faagaioiga atoa".

"E sau lava le la pe a uma le afa."A uma le afa, o le a fou ma malosi le lalolagi.O le 2023 o le tausaga muamua lea e faatino atoatoa ai le agaga o le 20th CPC National Congress.O le Central Economic Work Conference na faʻatulagaina le saoasaoa mo le atinaʻe i le 2023, faʻamalosia le manaʻoga e faʻamalosia malosi le talitonuga o maketi, faʻalauteleina le faʻaleleia atili o le tamaoaiga, ausia le faʻaleleia lelei o le tulaga lelei ma le faʻatupulaia talafeagai i le aofaʻi, ma faia se amataga lelei mo le fausiaina atoatoa. o se atunuu faaagafesootai faaonaponei.

Ua siitia le tulaga lelei i le amataga.O lo'o tatala le fa'amalama o le taimi ma ua ta'avale i fafo le ala fou.E mafai ona tatou tau mo le tamaoaiga.Tianjin e tatau ona taulamua e laa i le susulu o le la, tatala atoatoa lona malosi, faʻaaoga lelei le tulaga ma faʻavaveina ana taumafaiga, faoa le taimi leiloa ma faʻaleleia le lelei ma le saoasaoa o le atinaʻe.

01 Maufetuuna'i o le "fa'alalo ma tula'i mai"

Aisea ua tauva ai Tianjin mo le tamaoaiga?O le fesili lea o loo fesiligia ai e le toatele o tagata.I le feagai ai ma fuainumera o le tuputupu aʻe o le "vaivai" i tausaga talu ai nei, e tele talanoaga i luga ole laiga.O le Tianjin Municipal Party Committee ma le Tianjin Municipal Government o loʻo faʻamamafaina pea le manaʻoga e faʻamautu le onosaʻi faʻasolopito, faʻaleleia le lelei ma le lelei o le atinaʻe, lafoai le "faʻalavelave numera" ma le "faʻalavelave foliga", ma pipii mau i le ala o le atinaʻe maualuga. .

E a'e i le malifa ma sopoia le tuasivi, aua e tatau ona uia lenei auala;Taofi le talafaasolopito onosaʻi, aua o le taimi e faʻamaonia ai mea uma.

E tatau ona talanoa tagata e uiga i "foliga", ae aua le fenumiai i le "faigata".E mautinoa lava e fa'atauaina e Tianjin le "saosaoa" ma le "numera", ae e manaʻomia se atinaʻe umi.I le feagai ai ma faʻafitauli na faʻaputuina i le taimi ua tuanaʻi, ma i le feagai ai ma lenei taamilosaga ma lenei laʻasaga, e tatau ona tatou malamalama i le tala faasolopito - o le fetuunaiga maumaututu o le le mafai ona faʻaauau, o le faʻasaʻo mautu o le alu ese mai le itu, ma le faʻatoʻaga mausali o le tele. fa'amoemoega.E tasi le aai, tasi le vaitaele, tasi le aso ma le tasi po e taua, ae sili atu le taua o le ausiaina o le tuputupu ae mautu ma le gafataulimaina.I le aluga o tausaga, ua faʻatinoina e Tianjin le manatu fou o le atinaʻe, faʻafetaui lelei le fausaga, faʻaumatia le maualuga sese, faʻateleina le malosi, fetuutuunai le itu o le optimization ma calibration, suia le tele ma le le lelei o le atinaʻeina o auala, ma ua sili atu le atinaʻe maualuga. ma sili atu ona lava.A o pa'ū le "numera", o Tianjin o loʻo "faʻalalo i fafo".

tianjin

Tianjin e tatau ona "toe foʻi".I le avea ai o se nuu tuusaʻo i lalo o le Malo Tutotonu ma le faitau aofaʻi o 13.8 miliona, ua silia ma le selau tausaga o Tianjin o le faaputuputuina o pisinisi ma pisinisi, tulaga tulaga ese ma felauaiga tulaga lelei, tamaoaiga punaoa o le faasaienisi ma tekinolosi, aoaoga, togafitiga faafomai ma taleni, ma se mae'a toe fuata'iga ma tatala fa'avae atina'e fa'afouga e pei ole nofoaga fou a le atunu'u, sone tau fefa'ataua'iga saoloto, sone na faia e le tagata lava ia ma sone fa'atasi.Tianjin "se ituaiga lelei".Ina ua vaʻaia e le lalolagi i fafo Tianjin "squat down", e leʻi masalosalo tagata Tianjin o le a iu lava ina toe maua e le aai lona mamalu.

Aʻo leʻi oʻo i le COVID-19, na faʻatupuina e Tianjin le faʻatulagaina o fetuunaiga aʻo faʻalauiloaina suiga ma faʻaleleia.A o toe faʻafouina 22000 "faʻaleagaina faʻasalalau" atinaʻe, faʻaitiitia le malosi o le gaosiga o le uʻamea, ma le malosi o le faʻaogaina o le "park siege", o lona GDP na toe faʻaleleia mai le maualalo o le 1.9% i le kuata muamua o le 2018, ma toe faʻaleleia i le 4.8% i le kuata lona fa o le 2019. I le 2022, o le a faʻamaopoopoina e Tianjin le puipuia ma le pulea o faʻamaʻi ma le atinaʻeina o le tamaoaiga ma agafesootai, ma o lona GDP o le a toe faʻaleleia le kuata i lea kuata, faʻaalia ai lona tamaoaiga.

Mai le maufetuuna'i o le tamaoaiga o Tianjin, e mafai ona tatou iloa o le atinae a Tianjin o loʻo i ai se faavae mautu ma le lagolago. E ala i le suʻesuʻeina o lenei maufetuunaʻi, e mafai ai ona tatou vaʻaia le malosi o le tamaoaiga o Tianjin i le vaitau o faʻamaʻi.

02 O se ta'aloga tele o si'a ua ulufale atu i se tulaga lelei O le tamaoaiga o Tianjin o nisi taimi e manuia ai.

Ia Fepuari 2014, o le faamaopoopoina o le atinae o Beijing-Tianjin-Hebei ua avea ma fuafuaga a le atunuu tele, ma ua siitia atili mo le silia ma le valu tausaga.O lenei maketi tele ma le faitau aofaʻi e sili atu i le 100 miliona ua ausia taunuʻuga mataʻina i le tuʻufaʻatasia o felauaiga, tuʻufaʻatasiga faʻapitoa, ma le tuʻufaʻatasia o auaunaga lautele.O lo'o fa'atelevaveina fa'atasi ma fa'amanuiaga fa'apitoa.

National Exhibition Center

O le faʻamaopoopoina o atinaʻe o Beijing, Tianjin ma Hebei e faʻavae i luga o le "atinaʻe";O le alualu i luma o Tianjin o loʻo taoto i le alualu i luma faʻaitulagi.O le fa'amaopoopoina o le atina'e o Beijing-Tianjin-Hebei na faia se ta'iala ta'ita'i sao i le atina'eina o Tianjin ma aumaia ai avanoa taua fa'asolopito i le atina'eina o Tianjin.

Ua fa'amavae Beijing mai ana galuega e le o ni fa'aulufalega, a'o Tianjin ma Hebei ua pule.O se vaega taua o le Beijing-Tianjin "Tale o Aai e lua" o le faʻamaonia lea o le "marketization" ma tuʻuina atu le taʻaloga atoa i le taua o le maketi i le faʻasoaina o punaoa.Ona o nofoaga e lua i le laumua, tekinolosi, taleni, alamanuia ma isi vaega o loʻo i ai se fesoasoani lelei tele, "1 + 1> 2", matou te galulue faʻatasi e malepe i totonu o le maketi, maua faʻatasi, manumalo faʻatasi.

O le Binhai Zhongguancun Saienisi ma Tekinolosi Park i le eria fou ma le Beijing-Tianjin-Zhongguancun Saienisi ma Tekinolosi City i Baodi ua faavaeina se faiga vavalalata vavalalata ma faia se numera tele o pisinisi maualuga-tekonolosi ma le tuputupu ae lelei.O le tele o pisinisi na nonofo i Tianjin i Beijing ua vave ona atinaʻe.Mo se faʻataʻitaʻiga, o Yunsheng Intelligent, o se atinaʻe UAV, ua faʻatupuina le sili atu i le 300 miliona yuan i le taamilosaga B faʻatupeina i le tausaga talu ai.O lenei tausaga, ua manuia le faʻalauiloaina o le kamupani i le tulaga faʻale-atunuu o atinaʻe faʻapitoa "laʻititi laʻititi".Huahai Qingke, o se kamupani semiconductor meafaigaluega, taunuu manuia i luga o le faasaienisi ma tekinolosi fou laupapa ia Iuni i lenei tausaga.

I le sefulu tausaga o le vaitau fou, o tupe teufaafaigaluega mai Beijing ma Hebei sa faia i taimi uma se sao taua i le faatosinaina o tupe teufaafaigaluega i totonu o Tianjin.O se numera tele o pisinisi e fesoʻotaʻi ma atinaʻe tutotonu, e pei o le CNOOC, CCCC, GE ma CEC, e loloto le faʻatulagaina i Tianjin, ma pisinisi maualuga-tech e pei o Lenovo ma 360 ua faʻatūina le laumua eseese i Tianjin.O pisinisi mai Beijing ua faʻafaigaluegaina le sili atu i le 6700 poloketi i Tianjin, ma sili atu i le 1.14 miliona yuan i le laumua.

Faatasi ai ma le faʻaauauina o le faʻalauiloaina o le faʻamaopoopoina o atinaʻe ma le loloto o le tuʻufaʻatasia o maketi e tolu, o le keke o le tamaoaiga faʻaitulagi o le a sili atu ma malosi.Faatasi ai ma le fesoasoani a le matagi lelei, e faavae i luga o ona lava tulaga lelei, ma auai i le vaevaega faaitulagi o galuega ma le galulue faatasi, o le atinae o Tianjin o le a faaauau pea ona tatala avanoa fou ma faatumauina se malosi malosi.

Ina ia faatino le agaga o le Luasefulu National Congress o le Communist Party o Saina, Tianjin talu ai nei na faamanino mai o le a ave le faalauiloaina loloto o le faamaopoopoina atinae o Beijing, Tianjin ma Hebei e pei o le traction fuafuaga, faia se galuega lelei. o le atinae faamaopoopoina, faia lelei lana lava galuega, benchmark le tulaga manaomia deployment totonugalemu, ma suʻesuʻe atili ma faatulaga le fuafuaga faatino faapitoa mo Tianjin e faalauiloa le atinae faamaopoopoina o Beijing, Tianjin ma Hebei.

03 Inisinia e "tupu i luga o le tino" E maua e Tianjin le lelei o felauaiga ona o lona tamaoaiga.

I le pito i lalo ole Faga o Bohai, e fealuai ai vaa tetele.Ina ua maeʻa le faʻalavelave faʻafuaseʻi i le 2019, 2020 ma le 2021, o le koneteina o le Tianjin Port na sili atu i le 20 miliona TEUs mo le taimi muamua i le 2021, tulaga lona valu i le lalolagi.I le 2022, na faʻaauau pea ona faʻaauau pea le tuputupu aʻe o le Taulaga o Tianjin, e oʻo atu i le lata i le 20 miliona TEUs i le faaiuga o Novema.

uafu kegi xin

O le tausaga nei, o le aofaʻi o feoaiga o nofoaafi Saina-Europa (Asia Tutotonu) i Tianjin Port na sili atu i le 90000 TEUs mo le taimi muamua, faʻatasi ai ma le siʻitia i lea tausaga ma lea tausaga toetoe lava.60%, faʻamalosia atili le tulaga maualuga o le alalaupapa fanua o Tianjin Port le tele o feoaiga o nofoaafi faavaomalo i taulaga i gataifale o le atunuʻu.I le 11 masina muamua o lenei tausaga, o le tuʻufaʻatasia o felauaiga i luga o nofoaafi na oʻo atu i le 1.115 miliona TEUs, i luga.20.9%tausaga ma lea tausaga.

I le faaopoopo atu i le faateleina o le aofaʻi, o loʻo i ai foi se oso maualuga. O se fa'asologa o fa'aoga atamai ma meamata fou e pei o le uafu muamua atamai leai-carbon i le lalolagi ua matua fa'aleleia ai le tulaga fa'aonaponei o le uafu ma toe fa'aleleia ai le malosi ma galuega a le Taulaga o Tianjin.O le fausiaina o taulaga lanu meamata atamai i le lalolagi ua ausia taunuuga mataʻina.

Toe faaolaolaina le aai ma uafu.TO le Taulaga o ianjin o le tulaga tulaga ese o Tianjin i le fa'afanua ma se afi tele o lo'o tuputupu a'e i Tianjin. I lena tausaga, o le Tianjin Development Zone sa tu i Binhai, o le mafaufau lea i le faigofie o le taulaga.O lea ua fausia e Tianjin se "Jincheng" ma le "Bincheng" mamanu atinae lua-aai, lea foi e sili atu ona taʻalo le lelei o le Binhai New Area, faʻalauteleina le tuʻufaʻatasia o pisinisi tau taulaga ma le taulaga, ma iloa le atinaʻeina o le nofoaga fou i se tulaga maualuga.

Ua manuia le uafu ma ua manuia le aai.O le fa'atonuga fa'atino a le "North International Shipping Core Area" a Tianjin e fa'avae tonu lava i luga o le uafu.E le gata o felauaiga, ae faʻapea foʻi auaunaga tau felauaiga, faʻatau atu i fafo, faʻafouga tau tupe, tafaoga tafaoga ma isi pisinisi.O le faʻatulagaina o galuega tetele i Tianjin, e pei o le aerospace, gaosiga o meafaigaluega tetele, LNG teuina ma le tele o vailaʻau vailaʻau, faʻalagolago uma i le faʻaogaina o felauaiga o le sami.

felauaiga-xingang uafu

I le tali atu i le televave o le tuputupu aʻe o pisinisi uta a Tianjin Port, o loʻo faia e Tianjin ni taumafaiga tele e faʻalautele le auala o felauaiga, ma tuʻu ai avanoa talafeagai mo le faʻaopoopoga i le lumanaʻi.O le fausiaina o le galuega faʻapitoa mo felaʻuaʻiga o Tianjin Port mo le aoina ma le tufatufaina atu o loʻo faʻaaogaina le tulaga o le lua-ala 8 i le 12 lane expressway ma expressway.O le masina o Iulai o le tausaga nei na amata ai le vaega muamua, ma ua mae‘a foi le tauofoga o le vaega lona lua o le galuega i se taimi lata mai.

O femalagaiga o le toto ola lea o le atina'eina o taulaga.I le faaopoopo atu i le taulaga, o loʻo faʻalauiloaina foi e Tianjin le toe faʻaleleia ma le faʻalauteleina o le Malaevaalele Faʻavaomalo o Tianjin Binhai e fausia ai se faʻalapotopotoga faʻaitulagi vaalele ma Saina International Air Logistics Center.O le tele o fesoʻotaʻiga auala tele a Tianjin na oso i le tulaga lua i le atunuʻu i le tausaga talu ai.

O le itu i sasae o le vasa tele, ae o le itu i sisifo, matu ma saute o le tele o uta o Saina i Matu, Sasa'e ma Matu i Sisifo o Saina.E ala i le faʻaaogaina lelei o le atinaʻeina o felauaiga ma le faʻaogaina o le sami, fanua ma le ea, ma taʻalo lelei le kata taʻavale, e mafai e Tianjin ona faʻaauau ona faʻamalosia ona lava lelei ma faʻaleleia lona tauvaga ma le matagofie i le lumanaʻi atinaʻe.

04 Toe Fausia "Made in Tianjin" E iai le faavae mautu o Tianjin mo lona tamaoaiga.

I tausaga talu ai nei, ua faʻalauiloaina e Tianjin se faʻafouina faʻapisinisi loloto, lea na faʻaputuina ai le malosi mo le faʻalauteleina o le tamaoaiga.

——O le teritori o le "Tianjin Smart Manufacturing" ua faasolo ina tele ma tele.I le tausaga na teʻa nei, o le tupe faʻaalu a le pisinisi tekonolosi atamai a Tianjin na maua ai le 24.8% o pisinisi a le aai i luga aʻe o le tele ma faʻamatalaga auaunaga alamanuia i luga aʻe o le lapopoa, lea na siitia ai le tau faaopoopo o le gaosiga o faʻamatalaga faʻaeletoroni e 9.1%, ma le fua faatatau o le tuputupu aʻe. o fa'amatalaga fa'afouina ma feso'ota'iga feso'ota'iga filifili alamanuia o'o atu i le 31% ma le 24%.

Koneferenisi a le Lalolagi Intelligence

I tua atu o lenei mea, na faoa e Tianjin le avanoa tau atinaʻe o le tupulaga fou o faʻamatalaga tekonolosi ma amata ona faia le Konafesi Faʻamatalaga a le Lalolagi i le faasologa i le 2017, ma taumafai e fausia se aai paionia o le atamai faʻapitoa.

O nei tausaga ua molimauina foi le televave o le atinaʻeina o pisinisi tekonolosi atamai a Tianjin.Tua faatuina e ianjin agglomeration alamanuia ma fausaga fou faatekinolosi e pei o le "China Innovation Vanu" ma le Innovation Haihe Laboratory, aumaia faatasi sili atu nai lo le 1000 luga ma lalo pisinisi o mea fou, e aofia ai Kirin, Feiteng, 360, National Supercomputer, Central, ma Zhongke Shuguang, o loʻo faʻavaeina uma le filifili o oloa fou, o se tasi lea o taulaga sili ona atoatoa i le faʻatulagaina o le filifili pisinisi fou a le atunuʻu.

I le masina na teʻa nei, o Tianjin Jinhaitong Semiconductor Equipment Co., Ltd. sa iai se IPO ma fuafua e faʻasalalau lautele i se taimi lata mai.Aʻo leʻi oʻo i lena, i lenei tausaga, e tolu pisinisi semiconductor alamanuia ma atinaʻe masini atamai Meiteng Tekonolosi, o Vijay Chuangxin, Huahai Qingke ma Haiguang Faʻamatalaga, ua tulaʻi mai i le Shanghai Stock Exchange Science and Technology Innovation Board i Tianjin.O le fa'ato'aga i nai tausaga ua tuana'i na amata ai le fa'atupuina o le fa'atosina.E oʻo mai i le taimi nei, o loʻo i ai 9 kamupani lisiina i Tianjin Xinchuang alamanuia filifili.

——E tele ma sili atu”Faia i Tianjin" oloa. O lenei tausaga, na tuʻuina atu ai e le Matagaluega o Alamanuia ma Faʻamatalaga Tekonolosi le lisi o le vaega lona fitu o siamupini taʻitoʻatasi i le fale gaosi oloa, ma o le aofaʻi o pisinisi e 12 i Tianjin na filifilia ma le manuia. O nei atinaʻe o loʻo i totonu o le tolu pito i luga o le lalolagi. ma le ta'imua i Saina i a latou vaega laiti, faatasi ai ma i latou, 9 pisinisi e aofia aiGaosheng uaea maea, Pengling Group,Changrong Technology, Aerospace Precision Industry, Hengyin Finance, TCL Central,Yuantai Derun, TianDuanma Jinbao Musical Instrument na filifilia e avea ma vaega lona fitu o atinaʻe faʻataʻitaʻiga siamupini tasi, ma 3 pisinisi e aofia ai.TBEA, Lizhong Wheel ma Xinyu Color Plate na filifilia e avea ma vaega lona fitu o oloa siamupini tasi.E tusa ai ma le tagata talafeagai o loʻo nafa ma le Ofisa o Alamanuia ma Faʻamatalaga Tekonolosi a le Malo, o le 11 o pisinisi filifilia na tulaga muamua i totonu o le atunuʻu i le vaega o le vaeluaga, ma le 8 o latou tulaga muamua i le lalolagi.

I le tausaga talu ai, o le numera o pisinisi na filifilia mo le vaega lona ono o siamupini taʻitoʻatasi i Tianjin 7.O lenei tausaga, e mafai ona faʻamatalaina o se laʻasaga tele i luma, faʻaalia se malosi malosi o le "Made in Tianjin".E oo mai i le taimi nei, ua fausia e Tianjin se vaega o aoaoga o28pisinisi siamupini tasi a le atunuu,71 atina'e siamupini tasi a le municipal ma41siamupini nofofua a le municipal.

——O lo'o fa'atuputeleina le lagolagoina o le tamaoaiga o filifili tau alamanuia.O le "1+3+4"Faiga faʻaonaponei faʻaonaponei o tekinolosi atamai, biomedicine, malosi fou, mea fou ma isi pisinisi o loʻo taumafai Tianjin e fausia ua faʻavaveina le atinaʻe. O le 12 autu o alamanuia filifili ua faʻatupuina malosi ua faʻatuputeleina avea ma paleni o le tamaoaiga. I le tolu muamua. kuata o lenei tausaga, o le tau fa'aopoopo o atina'e tau alamanuia o lo'o i luga a'e o le aofa'i ua fa'atulagaina78.3%o atina'e tau alamanuia a le taulaga i luga atu o le lapopoa ua fa'atulaga.Ole fua ole tuputupu aʻe o le tau faʻaopoopo o pisinisi faʻapisinisi i luga aʻe o le aofaʻi faʻatulagaina o filifili pisinisi e tolu, e aofia ai le aerospace, biomedicine, ma mea fou, na ausia.23.8%, 14.5% ma le 14.3%.I le tulaga o tupe teufaafaigaluega, i le kuata muamua e tolu, na siitia ai tupe teufaafaigaluega i alamanuia o lo'o tula'i mai15.6%, ma le fa'afaigaluegaina i le gaosiga fa'atekonolosi maualuga na fa'ateleina e8.8%.

Totōina o le tautotogo ma le seleselega o le autumn.Tianjin pipi'i i le faiga fou-fa'atonu, fa'atino le fuafuaga o le fausiaina o se aai gaosiga, ma fausia se atunu'u alualu i luma R & D faavae.I le mavae ai o ni nai tausaga o fetuunaiga, suiga ma faʻaleleia, o lenei taulaga faʻapisinisi masani o loʻo feagai ma suiga loloto ma faasolosolo malie atu i le vaitau o le seleselega.

E le gata o fale gaosi oloa e faʻaleleia ai le lelei ma le lelei.I tausaga talu ai nei, ua faia e Tianjin le tele o galuega i le toe fuataʻiina o pisinisi a le setete, faʻafouina pisinisi, manuia maketi ma isi vaega, ma ua faʻamalosia ma malosi le tamaoaiga, ma o le tulaga o le faʻaputuina mafiafia ma le atinaʻe manifinifi ua faʻaalia atili. .

05 Alu i luma ma taofi le nofoa nofoa o Tianjin e taumafai mo le tamaoaiga ma e maualuga lona agaga.

O lenei tausaga, na faʻamalosia ai e Tianjin lana faʻasalalauga tau tamaoaiga ma faʻapipiʻi ona tiute.Ua faia e le aai atoa taumafaiga le faatuaoia e faalauiloa galuega faatino, tupe teufaafaigaluega ma atinae.I le amataga o le tautotogo ma Fepuari, na tuʻuina atu e Tianjin se lisi o676 galuega autu a le municipal faatasi ai ma le aofaiga tupe teufaafaigaluega o1.8 trillion yuan, taulai atu i tekinolosi ma alamanuia fou, faaleleia filifili alamanuia, atinae tetele ma le faaleleia tele o le soifuaga.Na'o le tasi le masina mulimuli ane, o le vaega muamua o galuega tetele ma le aofa'i o tupe teufaafaigaluega o316 piliona yuan na amataina i se tulaga tutotonu, ma o le fua ma le lelei na ausia se maualuga fou i tausaga talu ai nei.I le kuata muamua e tolu,529 na amataina galuega faufale autu i totonu o le taulaga, ma le fua faufale o95.49%, ma se tupe fa'afaigaluega atoa o174.276 piliona yuan ua maeʻa.

Mai Iuni ia Oketopa, faʻaopoopo Tianjin2583galuega fa'aagaaga fou ma le aofa'i o tupe fa'afaigaluega e1.86 tiliona yuan, e aofia ai1701 galuega fa'aagaaga fou ma le aofa'i o tupe fa'afaigaluega e458.6 piliona yuan.I le tulaga o le voluma, e iai281 galuega faatino e sili atu nai lo1 piliona yuan ma 46galuega faatino e sili atu nai lo10piliona yuan.A'o le alagatupe, o le vaega o le fa'afaigaluegaina o poloketi o lo'o pulea e tupe fa'aagafesootai na ausia80%.

2023 galuega faatino a Tianjin

"Fuafua se vaega, faʻaagaga se vaega, fau se vaega, ma faʻamaeʻa se vaega",atinae taavale ma se taamilosaga mama.O le tausaga nei, o le a fa’alauiloa ai le tele o galuega e matua’i matutua i le tausaga fou, ma o le tele o galuega fa’atoa mae’a o le a fa’aalia ai fa’amanuiaga i le tausaga fou – o le a matua lagolagoina malosi le si’itia o le tamaoaiga o le tausaga fou.

O le Twentieth National Congress of the Communist Party of China ua tusia se mamanu mo le fausiaina o se atunuu faʻaagafesootai faʻaonaponei i se auala atoa, ma ua faʻataʻatia e le Central Economic Work Conference mea e ave i ai le faamuamua mo le tausaga a sau.I le fausiaina o se mamanu atinaʻe fou, e mafai e Tianjin ona naʻo le fuafuaga a le atunuʻu ma iloa lona lava atinaʻe pe afai e taumafai e avea ma muamua.

"National Advanced Manufacturing R&D Base, North International Shipping Core Area, Financial Innovation and Operation Demonstration Area, and Reform and Opening up Pilot Area" o le faʻatonuga galue a Tianjin mo le faʻamaopoopoina o le atinaʻe o Beijing, Tianjin ma Hebei, o le faʻasalalauga foi lea. o Tianjin i le atinae atoa o le atunuu.Le galueaina ma le fausiaina o le vaega muamua o aai nofoaga autu taumafa faava o malo, ma le atinae tutusa o pisinisi faaitulagi nofoaga autu o pisinisi ma fefaatauaiga, "tasi faavae ma vaega e tolu" faaopoopo "lua nofoaga autu", ua atoatoa ma felagolagomai, faatasi ai ma le gafatia tulaga ese o Tianjin. , tuʻuina atu ia Tianjin se faʻamoemoe lautele i totonu o le atunuʻu ma faavaomalo"ta'amilosaga fa'alua".

O le mea moni, e tatau foi ona tatou nofouta ma le faautauta o le fetuunaiga o le fausaga o le tamaoaiga o Tianjin ma le suiga o malosiaga tuai ma fou e leʻi maeʻa, o le tulaga lelei ma le lelei o le atinaʻe e manaʻomia pea ona faʻaleleia, ma faʻafitauli tuai e pei o le le lava. o le malosi o le tamaoaiga tumaoti e lei foia.E manaʻomia pea e Tianjin se naunautaiga fou, taʻavale ma faiga e faʻamaeʻa ai le auala o le suiga ma tali le pepa suʻega o le vaitau o le atinaʻe maualuga.O lo'o fa'amoemoe e toe fa'aulu i le isi fono tele a le Komiti a le CPC Municipal ma fonotaga e lua a le CPC Municipal Committee.

Faatasi ai ma le selau tausaga o le mamalu ma le mautinoa malosi, o tagata Tianjin e masani lava ona i ai le toto io latou ivi i le afe-seila tuuga.Faatasi ai ma le tele o taumafaiga, Tianjin o le a faaauau pea ona fausia le tauvaga fou ma fatuina le susulu fou i le vaitau fou ma le faigamalaga fou.

O le tausaga a sau, alu i ai!

Tianjin, e mafai ona e talitonu i ai!


Taimi meli: Ian-13-2023